El premi, un àpat a l'Aula Restaurant del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT_UB. Ja us explicaré!!!
dissabte, 25 de novembre del 2017
Recepta premiada a la revista Cuina
Aquest mes de novembre la revista Cuina ha premiat una recepta que vaig enviar per participar en el concurs "La recepta del mes". Es tracta de les Costelles de conill arrebossades amb festucs i alfàbrega. Vaig fer-les tornant d'un viatge a Sicilia, allà els festucs els trobes en molts plats i se'm va acudir aquesta proposta que us torno a recomanar.
El premi, un àpat a l'Aula Restaurant del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT_UB. Ja us explicaré!!!
El premi, un àpat a l'Aula Restaurant del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT_UB. Ja us explicaré!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Han d'estar boníssimes.
ResponEliminaEnhorabona, Sussi.
Una abraçada.
Moltes gràcies!!
ResponEliminaCaram felicitats!!! Doncs sí que crida l'atenció això del conill amb festucs, sí! Vaig a donar un cop d'ull a la recepta! I a gaudir del premi!
ResponEliminaPetons