dilluns, 30 d’abril del 2012

Fideus a la cassola

Aqui va una recepta que em va ensenyar la meva mare i que a mi m'encanta. Ara que ha passat el seu sant (la meva mare es diu Montserrat)  li dedico aquesta recepta. Són aquells sabors que et transporten a la infantesa...


 Ingredients (4 persones):

 250g de fideus nº4
1 ceba grossa
2 tomates
300 g de costelló de porc a trossos
2 botifarres
1/2 l d'aigua

Preparació:

Rossejeu en una cassola el costelló i la botifarra fins que estiguin ben daurats. Treien-los de la cassola  i en el mateix oli comenceu a fer el sofregit.Piqueu la ceba ben petita i sofregiu-la .Quan estigui daurada, afegiu-hi la tomata ratllada o triturada. Deixeu-ho sofregit tot. Afegiu els fideus a la cassola i enrossiu-los una mica.


Quan estiguin ben enrossits afegiu-hi la carn i  remeneu-ho tot be. Aboqueu-hi aigua calenta fins a cobrir-ho i sal. Aneu-hi afegint aigua a mesura que en vagi necessitant fins que estiguint cuits.



1 comentari:

  1. És una recepta barata i boníssima. Jo la faig de fa molt temps només amb costella (sense botifarra) i ens agrada a tots. La única diferència és que també hi afegeixo una cabessa d'alls sencera sense pelar al principi i no trec la costella mentre es fa el sofregit, així queda més tendra. Sobre tot no heu de deixar que quedi caldós i els fideus al dente.

    ResponElimina