dimarts, 17 d’abril de 2012

Crema de carbassa

A casa no som massa de cremes de verdures però l'altre dia al canal cocina al programa "Cocina francesa" van fer aquesta recepta, que en comptes d'aigua feien servir llet per bullir la carbassa. Em va semblar que li podia donar un toc diferent i així ha estat, queda una crema molt suau i la nou moscada també li dona un gust especial.

Ingredients (per 6 persones):

1 kg de carbassa
1 patata grossa o dues de petites
1ceba mitjana
1/2 l de llet
100 ml de caldo
Sal i nou moscada (un polsim)
Cibulet

Preparació:

Posar una olla al foc amb una mica de mantega i oli. Posar-hi la patata i ceba tallades a trossos i deixar-ho sofregir una mica. Afegir-hi la carbassa també a trossos, donar un parell de voltes i afegir-hi la llet i el caldo. Coure-ho fins que estigui la carbassa cuita, uns 20 minuts. Rectificar de sal i afegir-hi la nou moscada (no us passeu ja que té un gust molt marcat). Si voleu decoreu amb crema de llet i una mica de cibulet per refrescar!

Cap comentari:

Publica un comentari