dimecres, 25 d’abril de 2012

Baby ribs

Les baby ribs, són tires de la costella de porc o llonza un cop han tret el llom. Són tipiques dels Estats Units, si us agraden les salses agredolces i el ketchup, us encantarà.

Ingredients (4 persones):

 2 tires de costella
150 ml de ketchup
2 cullerades de mel
El suc de 1/2 llimona
1 culleradeta de salsa worcestershire
Sal

Preparació:

Poseu sal a les tires i enrossiu-les una mica sota el grill del forn per tal que la carn quedi sellada i no perdi sucs. Prepareu la salsa barrejant el ketchup amb la mel, la llimona i la salsa worcestershire. Un cop enrossida, escampeu la salsa sobre la tira i poseu-la al forn a 180º uns 30 minuts. Durant la cocció aneu pintant la superfície amb la salsa i aneu-la girant. Si al final de la cocció voleu que quedi una mica més enrossida poseu-la un minut sota el grill.




Cap comentari:

Publica un comentari