dilluns, 20 de maig de 2013

Pastís de roses de buttercream

Aquest mes, les noies de Desafio en la cocina (MªLuz, Rocio, Mabel, Carolina i la cocina de Camilni), celebrant el 1r any de DESAFIO EN LA COCINA, ens proposen fer un pastís. Aquest cop podíem triar el
tipus de pastís i decoració. Des d'aquí les meves felicitacions per dur tant bé el desafio, en el qual cada mes, més de 60 blogs cuinem les seves propostes.
En aquesta ocasió tant especial doncs, he fet un pastís que visualment trobava molt bonic i crec que l'ocasió s'ho valia. Amb aquest desafio he matat dos pardals d'un tret, ja que la meva companya Neus va celebrar el seu aniversari i vaig dur-hi el pastís per celebrar-ho. Com que a la Neus li encanta el color lila......les roses doncs liles!
Com cada mes ja sabeu que podeu veure les altres propostes de pastissos que han fet els meus companys de Desafio en la cocina. No us ho perdeu, segur que hi han propostes genials!!
Per farcir el pastís, vaig posar-hi nata i maduixes i per la decoració vaig fer servir el buttercream de l'Alma Obregon.



Ingredients:                                              

1 base de pastís (recepta)
400ml de nata
150g de maduixes

Pel buttercream:

250g de mantega
325g de sucre glas
1 culleradeta d'extracte de vainilla
2-3 cullerades de nata líquida

Preparació:

Posar la base dels bescuit sobre el plat de servir (de la mateixa mida que el pastís). Posar una capa de nata muntada i per sobre els trossets de maduixa. Poseu a sobre amb compte, l'altra capa de bescuit. Ara prepareu el buttercream.


En un bol (jo el de la meva cooking chef), poseu la mantega a dauets. Afegiu el sucre i bateu el conjunt a velocitat baixa 1 minut. Tingueu la precaució de tapar el recipient, sinó el sucre s'escampa per arreu. Afegim l'extracte de vainilla i la llet i ara barregem a velocitat mitja-alta durant uns 4-5 minuts. Veureu que la mescla agafa un to més blanquinós. Quan estigui tot ben barrejat, afegiu si voleu el colorant. Doneu unes voltes per unificar el color i ja el podeu utilitzar.


Agafem una bona part del buttercream i l'escampem per sobre el pastís i els laterals. Cal que tapem tot el pastís. Ara posem la crema que ens sobra i la posem dins una mànega pastissera amb una boquilla rissada 1M Wilton. Ara ja és qüestió de fer les roses. Sempre es comença a fer la flor de dins cap a fora. Anem fent flors fins cobrir tot el pastís.




38 comentaris:

  1. menudo trabajo! pero ha valido la pena porque es una verdadera preciosidad!! me encanta y tiene que estar buenisima, bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Viví, no havia provado nunca el buttercream y ha sido un éxito!!

      Elimina
  2. Preciosa Sussi, una tarta espectacular y una presentación ideal. Te felicito. Un besito.

    ResponElimina
  3. Aquesta boquilla fa mesos que dic que la necessito :o)
    La tarta ha quedat preciosa i el sabor ben bó amb les maduixes en el seu millor moment!
    Petonets
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta boquilla és màgica!! gràcies Palmira!

      Elimina
  4. Un ramo precioso... me ha gustado...

    ResponElimina
  5. T'ha quedat preciosa, m'agrada moltíssim, sobretot quan veig aquesta decoració de mànega que em sembla tan complicada per a mi! I les maduixes em xiflen. Com és però que té aquest color violeta?
    Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse, el color lila està fet amb un colorant alimentari. a la meva amiga li encanta aquest color i per això ho vaig fer lila!!

      Elimina
  6. Vaya ramo de rosas, te han quedado de lujo, un besote

    "Pal vientre, todo lo que entre"

    ResponElimina
  7. Vaya preciosidad de tarta, menudo trabajo de manga pastelera. Besos

    ResponElimina
  8. Preciosa con los rosetones, me encanta y parece una maceta con flores, pero unas flores muy dulces, vamos para hincarle el diete y no dejar niguna miga. Un beso.

    ResponElimina
  9. Preciosísima. Mi hermana la estaba viendo conmigo esta mañana y ha quedado prendada de ella. Además debe estar muy rica. Un beso

    ResponElimina
  10. Las rosas son preciosas y quedan tan bonitas en una tarta... Me ha encantado.
    Un besito

    ResponElimina
  11. Es una tarta muy muy bonita, la presentacion es preciosa y el sabor seguro que delicioso. Un beso :)

    ResponElimina
  12. me encanta, una presentación preciosa!

    ResponElimina
  13. Que pasada y que bonito essta tarta de rosas...Me ha encantado compi..Bs

    ResponElimina
  14. Qué rosas tan preciosas y perfectas. Si lo hago yo en lugar de tarta con rosas me sale tarta con churros seguro. Muy bonita. Bsito

    ResponElimina
  15. Que trabajo de manga, el día que a mi me salga algo parecido daré salto de alegría ;)

    ResponElimina
  16. Genial. Y el trabajazo con la manga.... Madre, qué mano tienes.

    ResponElimina
  17. ohhhhhhhh que maravillla por favor, que rosas más bonitas!! me encanta!

    ResponElimina
  18. preciosísima la tarta, Sussi, te quedaron preciosas esas rosas.
    Desde luego que es una tarta estupenda para un cumple, o dos como en tu caso, jeje
    BEsitos

    ResponElimina
  19. quina passada, és molt maca

    petons compi

    ResponElimina
  20. Ai nena, quina preciositat de pastís, la veritat es que la decoració de les roses és molt maca. Segur que a la teva amiga li va agradar molt!!
    Gràcies per les teves paraules.
    Un petonàs.

    ResponElimina
  21. UNA DECORACIÓN ESPECTACULAR,
    VAYA CURRADA GUAPA¡¡

    ResponElimina
  22. Que bonita decoración, debe costar un montón hacer el ramo.
    Artista!
    Besos, Pilar

    ResponElimina
  23. HOla!!!!! molt bonic el teu pastís!!!!! m'ha agradat molt como ho has decorat. Petonsssssssssss

    ResponElimina
  24. Hola Sussi,que rosas más bonitas y que ramo más original....Besets.

    ResponElimina
  25. te ha quedado muy bonita! felicidades

    ResponElimina
  26. Preciosas, da pena comersela. Besos

    ResponElimina
  27. Vaya ramo de rosas! da pena comérsela! es preciosa!!

    ResponElimina
  28. Menuda presentación! está preciosa! :)

    ResponElimina
  29. Que reguaaaapa y nena ya tienes matricula en manga pastelera jajajajaja es preciosa besotesssssss

    ResponElimina
  30. TE HA QUEDADO PRECIOSA!..siempre me ha llamado la atención lo bonitas que quedan estas tartas,y si yo probara a hacerla..ajajaj..me quedaria tan bonita?..ojala...
    petonets

    ResponElimina
  31. Te espera un premio en nuestro blog, Enhorabuena por el blog!!!

    ResponElimina
  32. Qué presentación tan bonita. Te han quedado preciosas las rosas. ¡Toda una artista!
    Besinos

    ResponElimina