Aquest mes, les noies de Desafio en la cocina (MªLuz, Rocio, Mabel, Carolina i la cocina de Camilni), celebrant el 1r any de DESAFIO EN LA COCINA, ens proposen fer un pastís. Aquest cop podíem triar el
tipus de pastís i decoració. Des d'aquí les meves felicitacions per dur tant bé el desafio, en el qual cada mes, més de 60 blogs cuinem les seves propostes.
En aquesta ocasió tant especial doncs, he fet un pastís que visualment trobava molt bonic i crec que l'ocasió s'ho valia. Amb aquest desafio he matat dos pardals d'un tret, ja que la meva companya Neus va celebrar el seu aniversari i vaig dur-hi el pastís per celebrar-ho. Com que a la Neus li encanta el color lila......les roses doncs liles!
Com cada mes ja sabeu que podeu veure les altres propostes de pastissos que han fet els meus companys de Desafio en la cocina. No us ho perdeu, segur que hi han propostes genials!!
Per farcir el pastís, vaig posar-hi nata i maduixes i per la decoració vaig fer servir el buttercream de l'Alma Obregon.
Ingredients:
1 base de pastís (recepta)
400ml de nata
150g de maduixes
Pel buttercream:
250g de mantega
325g de sucre glas
1 culleradeta d'extracte de vainilla
2-3 cullerades de nata líquida
Preparació:
Posar la base dels bescuit sobre el plat de servir (de la mateixa mida que el pastís). Posar una capa de nata muntada i per sobre els trossets de maduixa. Poseu a sobre amb compte, l'altra capa de bescuit. Ara prepareu el buttercream.
En un bol (jo el de la meva cooking chef), poseu la mantega a dauets. Afegiu el sucre i bateu el conjunt a velocitat baixa 1 minut. Tingueu la precaució de tapar el recipient, sinó el sucre s'escampa per arreu. Afegim l'extracte de vainilla i la llet i ara barregem a velocitat mitja-alta durant uns 4-5 minuts. Veureu que la mescla agafa un to més blanquinós. Quan estigui tot ben barrejat, afegiu si voleu el colorant. Doneu unes voltes per unificar el color i ja el podeu utilitzar.
Agafem una bona part del buttercream i l'escampem per sobre el pastís i els laterals. Cal que tapem tot el pastís. Ara posem la crema que ens sobra i la posem dins una mànega pastissera amb una boquilla rissada 1M Wilton. Ara ja és qüestió de fer les roses. Sempre es comença a fer la flor de dins cap a fora. Anem fent flors fins cobrir tot el pastís.
menudo trabajo! pero ha valido la pena porque es una verdadera preciosidad!! me encanta y tiene que estar buenisima, bicos
ResponEliminaGracias Viví, no havia provado nunca el buttercream y ha sido un éxito!!
EliminaPreciosa Sussi, una tarta espectacular y una presentación ideal. Te felicito. Un besito.
ResponEliminaMuchas gracias Jose!!un beso
EliminaAquesta boquilla fa mesos que dic que la necessito :o)
ResponEliminaLa tarta ha quedat preciosa i el sabor ben bó amb les maduixes en el seu millor moment!
Petonets
Palmira
Aquesta boquilla és màgica!! gràcies Palmira!
EliminaUn ramo precioso... me ha gustado...
ResponEliminaMuchas gracias Mar besos!
EliminaT'ha quedat preciosa, m'agrada moltíssim, sobretot quan veig aquesta decoració de mànega que em sembla tan complicada per a mi! I les maduixes em xiflen. Com és però que té aquest color violeta?
ResponEliminaMolts petonets
Gràcies Montse, el color lila està fet amb un colorant alimentari. a la meva amiga li encanta aquest color i per això ho vaig fer lila!!
EliminaVaya ramo de rosas, te han quedado de lujo, un besote
ResponElimina"Pal vientre, todo lo que entre"
Vaya preciosidad de tarta, menudo trabajo de manga pastelera. Besos
ResponEliminaPreciosa con los rosetones, me encanta y parece una maceta con flores, pero unas flores muy dulces, vamos para hincarle el diete y no dejar niguna miga. Un beso.
ResponEliminaPreciosísima. Mi hermana la estaba viendo conmigo esta mañana y ha quedado prendada de ella. Además debe estar muy rica. Un beso
ResponEliminaLas rosas son preciosas y quedan tan bonitas en una tarta... Me ha encantado.
ResponEliminaUn besito
Es una tarta muy muy bonita, la presentacion es preciosa y el sabor seguro que delicioso. Un beso :)
ResponEliminame encanta, una presentación preciosa!
ResponEliminaQue pasada y que bonito essta tarta de rosas...Me ha encantado compi..Bs
ResponEliminaQué rosas tan preciosas y perfectas. Si lo hago yo en lugar de tarta con rosas me sale tarta con churros seguro. Muy bonita. Bsito
ResponEliminaQue trabajo de manga, el día que a mi me salga algo parecido daré salto de alegría ;)
ResponEliminaGenial. Y el trabajazo con la manga.... Madre, qué mano tienes.
ResponEliminaohhhhhhhh que maravillla por favor, que rosas más bonitas!! me encanta!
ResponEliminapreciosísima la tarta, Sussi, te quedaron preciosas esas rosas.
ResponEliminaDesde luego que es una tarta estupenda para un cumple, o dos como en tu caso, jeje
BEsitos
quina passada, és molt maca
ResponEliminapetons compi
Ai nena, quina preciositat de pastís, la veritat es que la decoració de les roses és molt maca. Segur que a la teva amiga li va agradar molt!!
ResponEliminaGràcies per les teves paraules.
Un petonàs.
UNA DECORACIÓN ESPECTACULAR,
ResponEliminaVAYA CURRADA GUAPA¡¡
Que bonita decoración, debe costar un montón hacer el ramo.
ResponEliminaArtista!
Besos, Pilar
HOla!!!!! molt bonic el teu pastís!!!!! m'ha agradat molt como ho has decorat. Petonsssssssssss
ResponEliminaPreciosa, simplemente presiosa. Saludos
ResponEliminaHola Sussi,que rosas más bonitas y que ramo más original....Besets.
ResponEliminate ha quedado muy bonita! felicidades
ResponEliminaPreciosas, da pena comersela. Besos
ResponEliminaVaya ramo de rosas! da pena comérsela! es preciosa!!
ResponEliminaMenuda presentación! está preciosa! :)
ResponEliminaQue reguaaaapa y nena ya tienes matricula en manga pastelera jajajajaja es preciosa besotesssssss
ResponEliminaTE HA QUEDADO PRECIOSA!..siempre me ha llamado la atención lo bonitas que quedan estas tartas,y si yo probara a hacerla..ajajaj..me quedaria tan bonita?..ojala...
ResponEliminapetonets
Te espera un premio en nuestro blog, Enhorabuena por el blog!!!
ResponEliminaQué presentación tan bonita. Te han quedado preciosas las rosas. ¡Toda una artista!
ResponEliminaBesinos