El repte d'aquest mes del blog "Memòries d'una cuinera", era fer broquetes, dolces o salades. Jo com que últimament sembla que només faig receptes dolces, he optat per fer una recepta salada. Aquesta salsa la vaig tastar un cop en una demostració a l'espai de cuina de la botiga Berdala i al final m'he animat. Us la recomano!! és exòtica i molt bona.
Ingredients ( 4 persones):
4 pits de pollastre o 4 cuixes desossades
8 cullerades de salsa de soja
2 cullerades de sucre
2 cullerades de sake
4 cullerades de mirim (vi d'arròs)
Preparació:
Talleu les cuixes o els pits de pollastre a trossos.
Prepareu la salsa. En un cassó poseu tots els ingredients i acosteu-ho al foc. Deixeu-ho uns minuts, fins que quedi com un xarop. Aboqueu la salsa sobre el pollastre, remeneu-ho i deixeu-ho macerar una estona. Mínim mitja hora.
Escalfeu una planxa. Enfileu els trossos de pollastre a les broquetes i aneu-les coent sobre la planxa. Mentre es vagin coent, aneu-les pintant amb la salsa que hagi sobrat. Serviu-les calentes!!
mmmm, que bona, Sussi!
ResponEliminaAixò si que són unes broquetes bones, bones... a més fetes a casa no tenen res a veure amb les dels restaurants.
ResponEliminaMe l'apunto per molt aviat!
Petonets i bon cap de setmana,
Palmira
Sussi, se ven riquísimas estas brochetas, que color más apetecible.
ResponEliminabesos
El colorcito sabrosón del pollo ya lo dice todo, desde luego para mí estas son las mejores brochetas que hay!
ResponEliminaBesos
Amb aquest marinat han de quedar unes broquetes molt gustoses!
ResponEliminaquina salsa més bona Sussi, m'encanten aquest tipus de marinat. mOltíssimes gràcies per participar. Un petonet
ResponEliminaA mi el pollastre si és marinat molt millor.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.