Aquest mes, la nostra companya Mª Luz del blog Trasteando en la cocina
ha estat l'encarregada de fer el Desafio en la cocina d'aquest mes. La
veritat és que m'ha encantat el repte, ja que ens proposava fer la
recepta dolça que volguéssim i ja des del dia que la meva companya Ana
del blog Una miajita de sal va
fer aquesta recepta que tenia ganes de fer-lo. Ja veieu per les fotos
que és molt vistós i l'haureu de fer per tastar com n'està de bo!!! No
deixeu de passar-vos pel blog de l'Ana, trobareu receptes boníssimes,
com el seu blog poseu una mica de sal a la vida i alegreu-la amb
receptes com les que ella fa!
Ingredients (Motllo de 30x20cm):
Pel brownie de xocolata:
300g xocolata negra
200g mantega a temperatura ambient
100g de sucre
4ous
3 clares d'ou
100g farina
1 cullerada de cafè instantani
Pel tiramisú:
300ml de cafè
4 cullerades de sucre
2 cullerades d'amaretto
Bescuits de Soletilla
250g formatge Mascarpone
200g formatge cremós (tipus
philadelphia)
80g de sucre
5 clares d'ou
Preparació:
Preescalfeu el forn a 180º, calor dalt i baix.Primer de tot, prepararem la primera capa de brownie. Posarem la xocolata en un bol i el posarem al microones fins que es desfaci. Afegirem la mantega a trossets i anirem barrejant fins que es desfaci. Afegiu el sucre, els ous, les clares d'ou, la cullerada de cafè instantani i la farina tamisada. Barregeu-ho bé amb moviments envolvents. Prepareu el motllo per anar al forn. Unteu-lo amb mantega i empolseu-lo amb farina. Aboqueu-hi la massa pel brownie, tota menys una tassa, que la posarem al final de la preparació.
Prepareu ara la capa del tiramisú. Poseu en un bol de base ampla el cafè, les 4 cullerades de sucre i el licor d'amaretto (podeu substituir-lo per un altre licor). Aneu agafant els bescuits de soletilla i poseu-los uns segons dins el bol. Han de quedar ben amarats del cafè. Aneu-los posant ordenadament sobre la massa de brownie. Ompliu tot el motllo.
Finalment, prepareu la capa dels formatges que anirà a sobre dels bescuits. En un bol, poseu la crema mascarpone, el formatge philadelphia, el sucre i les clares d'ou. Barregeu-ho bé amb unes barnilles. Aboqueu la mescla de formatges sobre la capa de bescuits de soletilla.
Alliseu la superfície i a l'últim moment, repartiu sobre la crema de formatges, a culleradetes, la massa de brownie que teníeu reservada. Us ha de quedar una massa blanca amb taques marrons. Ara amb un escuradents, aneu fent formes i repartint la massa de xocolata per tot el pastís.
Introduir-lo al forn en la segona posició i deixeu-lo coure uns 45 minuts o fins que a l'introduir un escuradents, aquest surti net.
No us oblideu d'anar a visitar la variada proposta de dolços que han fet les meves companyes del desafio en la cocina, en aquesta ocasió....Mi blog sabe a....
Ta quedado genial, la verdad que es muy vistoso, espero que te gustara!!! :) Besos
ResponEliminaUna maravilla, tuvo un éxito,, gracias!!!!!!
EliminaQuina pinta, quina pinta!
ResponEliminaM'emporto un tall per el berenar!
Petonets,
Palmira
Gràcies Palmira!!
EliminaUau!!! Quin brownie més espectacular!! és de vici!! bravo, bravvo, palmira!
ResponEliminaGràcies!!!!!!!!
EliminaPero que pintaza y viniendo de mi tocaya Ana seguro que esta riquísimo..Un besazo cariñet
ResponEliminaDe verdad rico..
EliminaQue rico! brownie y tiramisú! me has sorprendido!
ResponEliminaTe he conocido a través del desafio y me quedo para seguirte, e invitarte a que me visites en www.cocinaybordaconmaria.blogspot.com.es!
besos
Gracias por ahí me pasaré!!!!!!!
EliminaQué mezcla exquisita! me encanta!
ResponEliminaME encanta el tiramisú de cualquier forma, esto lo tengo que probar te quedó genial. Besos.
ResponEliminaQue cosa más requeterica y que bonito queda, te ha quedado estupendo
ResponEliminaQue presentacion mas bonita y la foto del corte me encanta, debia de estar riquisimo. Bstos
ResponEliminaquina passada Sussi, t'ha quedat genial
ResponEliminaMunnnnnn me comía un buen trozo, que rico.
ResponEliminaQue pases buen fin de semana. Besos
Menuda combinación!!! Esto lo tengo yo que probar. Besos
ResponEliminaRico , rico de verdad, menuda pinta!!!!
ResponEliminaBesos
Que bonitooooo. Me encantaaaaa, no sé como no se lo había visto a Ana antes. Te ha quedado genial.
ResponEliminaBesos, Mar
Té una pinta tan exquisita i una presntació encara millor.
ResponEliminaPetonets
Desde luego una receta muy original y por lo que se ve te quedó chulísima.Un saludo.
ResponEliminaAla Sussi, quina meravella, te que estar no bo si no el següento. Un petonet molt i molt gran. Yolanda.
ResponEliminaTiene un efecto precioso, pero el corte lo dice todo que bonito queda con esas dos formas del brownie. Me encanta un saludo compi
ResponEliminaYo solo leer tiramisu me vuelvo loca y me lo pones con este brownie y ya es delicatessen total
ResponEliminapetons
Buah, la fusión del siglo!! Qué ideaza mezclar tiramisu y brownie, una eleccion muy buena y desde luego te ha quedado genial!!
ResponEliminaUn postre de escándalo. Que maravilla de brownie. Besos
ResponElimina