Ingredients (4 persones):
4 talls de salmó200g de nata líquida
1 culleradeta de mostassa
1 culleradeta de maizena
2 cullerades de pebre verd (en conserva)
Sal i oli
30ml de conyac
Preparació:
Poseu oli d'oliva en una paella. Quan estigui una mica calent, afegiu-hi el pebre verd.Deixeu-lo un minut i afegiu-hi els talls de salmó. Coeu-los per les dues bandes. No els coeu massa, el salmó està millor si el centre està poc cuit. Enretireu de la paella el salmó quan estigui cuit.
Reserveu-los en un plat. Afegiu a la paella on hi ha el pebre verd i l'oli de cocció el conyac. Acosteu-hi un llumí i deixeu que s'encengui i consumeixi l'alcohol.
A part, en un bol, barregeu la mostassa i la maizena. Afegiu-hi la nata i barregeu-ho bé. Afegiu-ho tot a la paella i deixeu que espesseeixi. Quan la salsa estigui cuita, poseu els trossos de salmó en un plat i poseu per sobre la salsa.
Un plato rico y muy saludable.Graciasss y besitos
ResponEliminammm! Que bo, sussi! Ja fa dies que li tinc ganes, al pebre verd. El pensava fer amb rap, que m'hi agrada molt, però veient això del salmó... m'ha temptat! Petons
ResponEliminaA nosaltres també ens agrada molt aquesta salsa, però sempre la faig amb carn. La provaré amb el salmó, que també ha de combinar molt bé!
ResponEliminaMira que l'he vista mil vegades però mai l'he menjat! Però imagino que el punt una mica picant del pebre verd ha de combinar molt bé amb el greix del salmó. Haurem de probar :o)
ResponEliminaPeto,
palmira
este salmon tiene una `pinta fabulosa Susy.
ResponEliminaUn besote enorme y feliz fin de semana.
Con mil sabores
Madre mia! Vaya pinta que tiene este salmon. Esa salsita que lleva por encima tiene que estar riquisima y con pan, mejor todavía.
ResponEliminaMunnnnnnn se me hace la boca agua. Besos
ResponElimina