dijous, 20 de març de 2014

Pad Thai (tallarines d'arròs amb pollastre)

DESAFÍO EN LA COCINAJa ha arribat un altre Desafio en la Cocina. En aquesta ocasió les reptadores ens han dividit en grups i a cada grup ens ha tocat una recepta salada d'un continent. "La vuelta al mundo en cinco platos". El meu grup viatja a Tailàndia. Un plat deliciós que a casa amb els nens ( i els no tan nens) ha estat un èxit!! com cada mes no deixeu de visitar les propostes de les meves companyes i els altres plats proposats al blog del Desafio. La recepta l'he tret del "El llibre de les cuines del Món"


Ingredients (4-5 persones):

1 bossa de tallarines d'arròs
100g de gambes
60g de cacauets picats
125g de brots de soja
1 ceba tendres picada
200g de pollastre desossat i cuit
3 ous
1 culleradeta de pebre negre mòlt
60ml de salsa de peix
60ml de salsa de soja
30g de sucre
2 cullerades d'oli
1 culleradeta d'all trinxat
1 cullerada de ceba trinxada
Aigua

Preparació:

Bulliu les tallarines segons us indiqui el paquet. En un wok (o cassola) escalfeu l'oli i sofregiu l'all i la ceba trinxada.

Tot seguit afegiu-hi les gambes i remeneu-ho.


Afegiu els cacauets,


 la salsa de peix, la salsa de soja i el sucre, remeneu-ho. Poseu-hi el pebre i el pollastre.


 Afegiu-hi els ous i remeneu fins que estigui tot ben mesclat.

 Poseu-hi una mica d'aigua i afegiu-hi els fideus. No pareu de remenar per evitar que s'enganxin les tallarines. Si el Pad Thai s'asseca massa, aneu-hi afegint aigua. A l'últim moment, afegiu-hi la ceba tendra i els brots de soja, remeneu-ho un parell de cops i ja ho tindreu.


Serviu-ho acompanyat de salsa de soja.

16 comentaris:

  1. Te ha quedado un Pad Thai con una pinta estupenda. Me alegra mucho que os haya gustado. Es genial este tipo de cocina a mi me encanta. Besos

    ResponElimina
  2. El pad thai és una meravella! I podem viatjar sense sortir de casa que també s'aprecia !!!
    Petons,
    Palmira

    ResponElimina
  3. Que pinta y el color es divino, entra por los ojos nada más verlos. Que ricura de plato para repetir verdad? Un saludo compi.

    ResponElimina
  4. Hola Sussi!
    Quin bloc tan apetitós! Fa ganes de fer-ho i menjar-s'ho tot. A veure si la Carla ens fa alguns d'aquests platillos a casa (i així també m'estalvio cuinar un dia).
    Una abraçada
    Pere

    ResponElimina
  5. Un Pad Thai muy rico a nosotros nos encanto lo repito seguro.
    saludos cocinando con cintro..

    ResponElimina
  6. Te ha quedado estupendo!!! Oye que plato mas bonito has utilizado para la presentacion... me encanta...

    Besicos

    ResponElimina
  7. el puchero de la bruja24 de març de 2014 a les 16:54

    Que bien te quedo, tiene una pinta buenisima.
    Un beso

    ResponElimina
  8. Genial chiquilla... Me ha gustado como te ha quedado... mira que de todos los platos no conocia ninguno y cualquiera hubiera estado bien hacerlo... este segurisimo que cae...

    ResponElimina
  9. i tu has menjat amb el palillos xinesos? jeje

    ResponElimina
  10. Un plato estupendo!! me encantan estos platos orientales, nunca he probado la comida thailandesa pero tiene muy buen aspecto, será cuestion de hacerlo pronto. Bs.
    Julia y sus recetas.

    ResponElimina
  11. Que buenooooo, tengo unas ganas de hacerlo en casa que no veas!!!!
    Besos, Mar

    ResponElimina
  12. uauuuu que pintaza!!!
    dan ganas de meter los palillos por la pantalla!!,,un beso

    ResponElimina
  13. Mmmmmm, con esas fotos hasta parece que huelen! Me ha encantado el Pad Thai, aunque lo había probado no sabía como se hacía, así que genial!!!! Besitos!
    Glo de COCINAR CON AMIGOS

    ResponElimina
  14. que pintaza!! me encantan vuestras versiones del pad thai ^^

    ResponElimina
  15. Sussi, però quin gust de veure la foto, està per menjar-s´ho ja. Quina cosa tant i tant bona. Petons. Yolanda.

    ResponElimina