diumenge, 3 d’agost del 2014

Trufa

Aquest mes a casa és un tip de celebrar aniversaris i per tant de fer pastissos. Aprofito doncs per posar-vos la millor recepta que he fet de trufa, ideal per farcir!!


Ingredients ( per fer una capa d'un pastís):

200 ml de nata per muntar (35%greix)
100 g de xocolata 70%
20 g de sucre

Preparació:

Poseu la nata en un cassó juntament amb el sucre. Poseu-la al foc i escalfeu-la, vigilant que no bulli, que agafi suficient temperatura per tal que es dissolgui el sucre i la xocolata. Poseu la xocolata en un bol.


Quan la nata estigui calenta, aboqueu-la sobre la xocolata


 i remeneu amb unes barnilles fins que la xocolata quedi ben desfeta.






Deixeu refredar la mescla i quan estigui temperada o freda, poseu-la a la nevera. Deixeu-la refredar unes 2-3 hores. Un cop ben freda, munteu-la amb una batedora ( si teniu cooking chef, braç de barnilla, velocitat 6) igual com feu amb la nata, d'aquesta manera, no hi ha contrast de temperatures i evitem que quedi la nata gramillonada.
Si no tinguéssiu batedora, l'altre opció és fer-ho amb unes barnilles manuals. 





1 comentari:

  1. Molt bona, haig de probar a fer-ho, la meva por és montar la nata, filla, li tinc una por... Petons. Yolanda.

    ResponElimina