En aquesta ocasió les companyes de Desafío en la Cocina (La cocina de Camilni), proposen un plat salat. Què millor que un bon conill, baix en greixos per un bon àpat. La cuina catalana està plè de receptes de conill i aquesta n'és un bon exemple. El conill és una carn molt magra que agafa a la perfecció un bon munt de gustos i de tant en tant cal posar una mica de "picant" a la nostra vida. Aquest conill us ben asseguro que no us semblarà gens insípid!!
Ingredients:
1 conill1 dl de vi ranci
1 dl de conyac
1 raig d'anís
1 cabeça d'alls
1 branqueta de farigola
1 branqueta de romaní
Una mica de farina
Oli d'oliva verge extra
sal, pebre negre acabat de moldre
Per la picada:
4 grans d'all1 llesca de pa fregit
un parell de guindilles
1 grapar d'ametlles i avellanes torrades
1 branca de julivert
El fetge del conill
All i oli negat
Preparació:
Poseu al foc una bona cassola amb l'oli d'oliva. Rossegeu el conill enfarinat i salpebrat.
Quan estigui ros, afegiu-hi a foc més baix la cabeça d'alls i les herbes aromàtiques. Doneu un parell de voltes i afegiu-hi el vi ranci, el conyac i l'anís. Ho deixem evaporar i hi afegim una mica d'aigua.
Ho deixem coure fins que el conill estigui tendre, si veiem que es queda sec, podem afegir una mica més d'aigua.
Quan tinguem cuit el conill, fem la picada amb tots els ingredients.
Afegim la picada al conill, remenem i deixem coure uns minuts més per tal que agafi gust.
Just en el moment de servir, afegim l'all i oli negat.
Com cada mes podeu trobar més receptes al bloc Desafío en la cocina. Recepta de Pep Nogué.
¡¡Buenííísimo!!. Te ha quedado un plato muy apetecible ;)
ResponEliminaBesitos
El conill m'encanta fet de gairebé qualsevol manera, el toc de picant d'aquesta recepta és una opció excel·lent.
ResponEliminaUna recepta molt ben triada pel repte d´aquest mes!!! A casa agrada molt el conill i amb aquests ingredients insuperable!!. Bona setmana!
ResponEliminaDe este modo queda muy jugoso como me gusta a mi, sólo falta pan para acompañarlo ¡Muy rico!
ResponEliminaBesos Sussi, hoy desde
http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/2015/04/baobab-un-curioso-arbol-usado-en-las.html
Una elecció genial pel repte d'aquest mes, amb ingredients així tant sols pot sortir un plat meravellòs!
ResponEliminaPetons,
Palmira
Una pinta muy rica y esas florecita de romero le dan un toque muy lindo. Un saludo.
ResponEliminala pinta no puede ser mas apetecible! me encanta, bicos
ResponEliminaumm que buena pinta, no hay nada mas que verlo para saber que tiene que estar riquísimo!!! me quedo por tu cocina, un besote!!
ResponEliminaEl conill amb una bona picada està de vici
ResponEliminaRiquísimo!
ResponEliminaMi marido te haría la ola con este conejo, le encanta el picante!! a mi con una guindilla menos!! Bs.
ResponEliminaAl meu pare li encantava aquest plat, cada vegada que anàvem a un restaurant, el demanava, m'apunto la recepta!
ResponEliminaVim para conhecer, e gostei muito de tudo! Vou seguir para não perder de vista :)
ResponEliminaBeijo.
Nita
Vim para conhecer, e gostei muito de tudo! Vou seguir para não perder de vista :)
ResponEliminaBeijo.
Nita
Que crujiente y rico te ha quedado se ve delicioso
ResponEliminaLa pinta es súper apetecible!!!!! Y seguro que con esa salsa picante, el sabor del conejo se va! jeje Besotes
ResponEliminaNena la última foto se sale de rica, no conocía esta receta, gracias por enseñárnosla
ResponElimina