Ingredients:
1 conill1 dl de vi ranci
1 dl de conyac
1 raig d'anís
1 cabeça d'alls
1 branqueta de farigola
1 branqueta de romaní
Una mica de farina
Oli d'oliva verge extra
sal, pebre negre acabat de moldre
Per la picada:
4 grans d'all1 llesca de pa fregit
un parell de guindilles
1 grapar d'ametlles i avellanes torrades
1 branca de julivert
El fetge del conill
All i oli negat
Preparació:
Poseu al foc una bona cassola amb l'oli d'oliva. Rossegeu el conill enfarinat i salpebrat.
Quan estigui ros, afegiu-hi a foc més baix la cabeça d'alls i les herbes aromàtiques. Doneu un parell de voltes i afegiu-hi el vi ranci, el conyac i l'anís. Ho deixem evaporar i hi afegim una mica d'aigua.
Ho deixem coure fins que el conill estigui tendre, si veiem que es queda sec, podem afegir una mica més d'aigua.
Quan tinguem cuit el conill, fem la picada amb tots els ingredients.
Afegim la picada al conill, remenem i deixem coure uns minuts més per tal que agafi gust.
Just en el moment de servir, afegim l'all i oli negat.
Com cada mes podeu trobar més receptes al bloc Desafío en la cocina. Recepta de Pep Nogué.
¡¡Buenííísimo!!. Te ha quedado un plato muy apetecible ;)
ResponSuprimeixBesitos
El conill m'encanta fet de gairebé qualsevol manera, el toc de picant d'aquesta recepta és una opció excel·lent.
ResponSuprimeixUna recepta molt ben triada pel repte d´aquest mes!!! A casa agrada molt el conill i amb aquests ingredients insuperable!!. Bona setmana!
ResponSuprimeixDe este modo queda muy jugoso como me gusta a mi, sólo falta pan para acompañarlo ¡Muy rico!
ResponSuprimeixBesos Sussi, hoy desde
http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/2015/04/baobab-un-curioso-arbol-usado-en-las.html
Una elecció genial pel repte d'aquest mes, amb ingredients així tant sols pot sortir un plat meravellòs!
ResponSuprimeixPetons,
Palmira
Una pinta muy rica y esas florecita de romero le dan un toque muy lindo. Un saludo.
ResponSuprimeixla pinta no puede ser mas apetecible! me encanta, bicos
ResponSuprimeixumm que buena pinta, no hay nada mas que verlo para saber que tiene que estar riquísimo!!! me quedo por tu cocina, un besote!!
ResponSuprimeixEl conill amb una bona picada està de vici
ResponSuprimeixRiquísimo!
ResponSuprimeixMi marido te haría la ola con este conejo, le encanta el picante!! a mi con una guindilla menos!! Bs.
ResponSuprimeixAl meu pare li encantava aquest plat, cada vegada que anàvem a un restaurant, el demanava, m'apunto la recepta!
ResponSuprimeixVim para conhecer, e gostei muito de tudo! Vou seguir para não perder de vista :)
ResponSuprimeixBeijo.
Nita
Vim para conhecer, e gostei muito de tudo! Vou seguir para não perder de vista :)
ResponSuprimeixBeijo.
Nita
Que crujiente y rico te ha quedado se ve delicioso
ResponSuprimeixLa pinta es súper apetecible!!!!! Y seguro que con esa salsa picante, el sabor del conejo se va! jeje Besotes
ResponSuprimeixNena la última foto se sale de rica, no conocía esta receta, gracias por enseñárnosla
ResponSuprimeix