Ingredients:
Xocolata blancaXocolata amb llet
Crema de cafè
Praliné d'avellana
Preparació:
Per fer els bombons, necessitem uns bons motllos. Aquests de silicona són una bona opció.
Primer de tot, cal fondre la xocolata. Ho podeu fer al microones o bé al bany maria. Si ho feu al bany maria penseu que sempre podeu controlar més la temperatura. Poseu una cassola amb aigua al foc i a sobre una cassó amb la xocolata. Heu de mirar sempre que l'aigua no toqui el cassó amb la xocolata. S'ha de desfer la xocolata. Un cop estigui fosa, bolqueu-la sobre els motllos.
Si veieu que queda una capa molt fina, feu-ne una altra capa. Un cop els motllos estiguin banyats, els podeu posar a la nevera. Quan estigui freda la xocolata, posem el farcit, mirem que quedi 2/3 part ple. Posem per sobre xocolata per tal que quedi tapat el farcit. Deixem refredar la xocolata i ja tindrem els bombons casolans!!
Deliciosos!
ResponEliminaDeliciosos y golosamente irresistible, estos moldes los tengo y van divinamente para estos bombones
ResponEliminapeto
Molt bons! Per no parar fins que s'acaben!
ResponEliminaUna abraçada,
Júlia
Una alternativa molt bona a la Mona per quan els petits ja no ho són tant :o)
ResponEliminaA més t'han quedat molt elegants i el sabor segur que genial.
Petons i bona setmana,
Palmira