diumenge, 3 de desembre de 2017

Espirals de xocolata i de cabell d'àngel

Al Lidl podeu trobar la massa dels típics espirals de canyella de la cuina nòrdica. Tot i que la massa no és difícil de fer, (podeu trobar la recepta aquí), si que cal una estona, de la qual sovint no gaudim. Així que si voleu tenir fer uns 10 espirals en poc temps (uns 30 minuts en total), compreu aquesta massa. En poca estona la casa farà oloreta de de pastisseria i quan surtin del forn si teniu nens aprop veureu que se us tiren a sobre ràpid, quasi ho han donat temps a que es refredessin!!!


Ingredients (10 espirals):

1 làmina de pasta Yeast dough
Crema de xocolata
Cabell d'àngel
1 ou per pintar





Preparació:

Preescalfeu el forn a 180º calor dalt i baix. Si feu servir el ventilador, poseu 160º. Estireu la pasta sobre una superfície i talleu-la per la part més curta en rectangles. Us han de sortir 9-10 rectangles.
A sobre cada rectangle, repartiu la crema de xocolata i el cabell d'àngel.

Enrotlleu en forma de cilindre i poseu-los en una plata de forn. Pinteu els espirals amb ou batut i ja els podreu introduir dins el forn. Poseu-los en la posició 2. Deixeu-los coure fins que estiguin daurats, trigarà uns 15-20 minuts. Calents sortits del forn estan boníssims!!!





Cap comentari:

Publica un comentari