Ingredients (2 motllos de 24x2,5 cm):
240 g de xocolata blanca180g de llet condensada
80g de granet d'ametlla
40g de sucre
Preparació:
El primer que haureu de preparar, és l'ametlla caramel·litzada. Poseu en una paella l'ametlla, a foc mig, aneu remenant fins que quedi dauradeta. Arribat a aquest punt, afegim el sucre i també a foc mitjà deixarem que caramel·litzi.Bolquem l'ametlla sobre una plata o full de forn i deixem que es refredi.
En un bol, posem la xocolata tallada a trossets juntament amb la llet condensada. Ho introduïm al microones 1 minut i esperem a que es fongui, si no s'acaba de fondre poseu-ho un altre cop per espais de 30s. També es pot fondre al bany maria.
Quan estigui fosa, afegiu-hi l'ametlla,
remeneu i ja ho podreu introduir dins dels motllos.
Deixeu refredar a la nevera i desmotlleu. Bon profit!!
Jo no sóc de xoco blanca, però m´imagino aquest toc cruixent amb les ametlles i no deixo cap engruna.
ResponElimina