Ingredients:
Canapès de cranc:
1 llesques de mortadel·la o embotit de cranc4 llesques de pa de motllo o 2 grosses per la meitat
2 cullerades de formatge fresc
2-3 cullerades de maionesa
2 llaunes petites de tonyina
4 palets de cranc
Canapès de pernil dolç i formatge:
6 llesques de pernil dolç8 cullerades de maionesa
4 llesques de pa de motllo o 2 grosses per la meitat
4-5 llesques de formatge cheedar (fi)
enciam
6-7 cogombrets
Canapès de salmó fumat:
150-200g de salmó fumat4 llesques de pa de motllo o 2 grosses per la meitat
4 cullerades de maionesa
4-5 cullerades de formatge fresc (amb fines herbes o no)
Preparació:
Per fer aquests canapès enrotllats cal procedir sempre de la mateixa manera, cal mullar una mica el marbre i posar a sobre un tall gros de paper film. Situeu a sobre les llesques d'embotit/salmò, el pa de motllo i els farcits. Després caldrà amb l'ajut del paper film enrotllar sobre si mateixos el rectangles fins a formar un rotllo. Si us queda el paper film molt tacat de maionesa o crema de formatge, passeu-lo a un altre de net i enrotlleu bé. Feu com un caramel i deixe-lo unes hores a la nevera. És ideal fer-ho a la nit per l'endemà o al matí pel vespre. D'aquesta manera agafa consistència. A l'hora de servir, podeu servir-los drets o bé ajaguts. Si els voleu servir drets (com a la fotografia) talleu-los una mica gruixuts per tal que s'aguantin. Ara us detallo l'ordre dels ingredients i capes de cada canapè:
Canapès de cranc:
Poseu el paper film i a sobre les llesques de mortadel·la o de cranc. A sobre repartiu el formatge crema. Repartiu el pa de motllo i aixafeu-los amb un corró. La propera capa és la de la tonyina barrejada amb la maionesa, escampeu-la i acabeu amb els palets de cranc. Enrotlleu i deseu a la nevera.
Canapès de pernil dolç i formatge:
Comenceu amb una capa de pernil dolç sobre el paper film. Escampeu per sobre 4 cullerades de maionesa. Repartiu al damunt les llesques de pa de motllo i estireu-lo amb el corró. Poseu a sobre la resta de maionesa i a sobre el formatge cheedar. No feu l'error que vaig fer jo d'agafar un cheedar molt gruixut, llavors a l'hora d'enrotllar es va trencar el formatge ja que no és tant flexible. Agafeu-ne un de prim. Sobre el formatge repartiu l'enciam talladet i a un extrem uns cogombrets. Enrotlleu i deseu a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada