Ingredients (4 persones):
300g de formatge fresc
100g de mantega a temperatura ambient (pomada)
50g de nata líquida
Sal i pebre
Cibulet
Alfàbrega
Pebre vermell
Concentrat de tomata
10 nous
8 llesques de pa de sègol
Preparació:
En un bol gros, poseu el formatge fresc, la mantega pomada i la nata líquida. Barregeu-ho fins que quedi una pasta homogènia, salpebreu-la.
Dividiu la massa en tres parts i poseu-les en un bol cadascuna.
Al primer bol, afegiu el cibulet i l'alfàbrega picada al gust.
Al segon bol, afegiu la tomata concentrada i el pebre vermell.
Al tercer bol, afegiu les nous picades.
Aneu ara per preparar la torre. Agafeu una llesca de pa de sègol i unteu a sobre la meitat de la mescla de formatge amb nous. Poseu a sobre una altra llesca, unteu-la amb la mescla de tomata. Poseu a sobre una altra llesca i unteu-la amb la mescla d'herbes aromàtiques. Acabeu amb la última llesca de pa de sègol. Talleu el rectangle per la meitat formant un triangle o com més us agradi. Repetiu l'operació amb les altres 4 llesques. Acompanyeu el sandvitx amb una bona cervesa o un vi i a gaudir de l'estiu!!!
Mmmm que bo!!! jo també m'he inspirat avui amb en Julius per fer un sandvitx per la proposta de Memòries d'una cuinera, quina casualitat tu!!!!
ResponEliminaAra mateix el vaig a veure, m'encanta en Julius!! petonets Eva!
ResponEliminaHa de quedar un sandwich ben gustós. I amb aquest pa, més original i molt més sa.
ResponEliminaQuina passada!! ha de quedar ben bo! Quines fotos més suggerents!
ResponEliminaamb aquest repte nomès sento parlar d'en Julius..qui es?????
ResponEliminaAquest sandwitch ha de ser boníssim...tant cremòs i aromàtic!!! m'encanta!
M'ha agradat moltíssim, m'ho quedo a favorits per fer-ho, ummm, que bo. Petons. Yolanda.
ResponEliminaquina bona pinta que fa aquest entrepà!!! una bona idea emprar pa de segol. petonets i gràcies per participar
ResponEliminaMolt nòrdic i ha d'estar boníssim!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
El pa de sègol m'agrada molt, té un gust especial, de tant en tant em preparo algun entrepà per esmorzar, però a la propera li poso una crema de formatge com les que proposes!
ResponElimina