Ingredients (motlle de 20 cm):
1 base de bescuit genovés
Per l'almívar:
50 ml d'aigua100 g de sucre
Per les natilles de cafè:
180 g de sucre100 ml d'aigua
3 rovells
10 g de cafè soluble i 20 ml d'aigua
Per la crema de moka:
250g de mantega a temperatura ambientPer la decoració:
Fideus de xocolataPreparació:
Primer de tot heu de fer la massa del bescuit. Amb antelació prepareu l'almívar, escalfeu l'aigua al microones i barregeu-hi el cafè soluble. Reserveu-ho. Ara ja podeu fer les natilles. Poseu l'aigua i el sucre al bol de la cooking chef o termomix temperatura 100° amb la pala flexible velocitat 2 uns 7-8 minuts. Afegiu-hi els rovells d'ou i deixeu coure 10 min a 90° velocitat 4. Quan hagi espesseït la mescla, afegiu-hi el cafè.
Barregeu-ho bé, ha de quedar una mescla una mica espessa, si no deixeu-ho una estona més. Podeu fer el mateix al foc en un cassó.
Deixeu que es refredi. Un cop refredat podreu anar per fer la crema de moca. Poseu al bol de la cooking chef o similar, la mantega a temperatura ambient. Amb unes barnilles, munteu una mica la mantega, 30 s a velocitat 4. Aneu afegint a poc a poc les natilles de cafè, seguia a la mateixa velocitat, veureu que es va muntant la mescla.
Quan tingueu el punt desitjat, ja tindreu la crema feta.
Per muntar el pastís, talleu per la meitat el bescuit genovès i poseu una capa de crema de moca.
Poseu el bescuit cap per avall, és a dir, la base que normalment és més planera, poseu-la a dalt. Amb una espàtula repartiu crema de moca per sobre i pels costats del pastís. Amb compte aneu posant als costats els fideus de xocolata (les altres receptes hi posen ametlles laminades, però crec que lliga molt bé la xocolata i el cafè…). Amb la crema de moca que sobra, decoreu al gust!!!
Doncs si que te pinta de estar molt i molt bo. Petons. Yolanda.
ResponEliminaGràcies Yolanda!!
Elimina