Ingredients (16 persones):
1 bescuit genovesa
400ml de nata per muntar
4 cullerades de sucre
Per la crema de mantega de xocolata:
100g de cobertura de xocolata 70%
360g de mantega
30g de cacau en pols
125g de sucre glass
Per decorar:
800g de fondant blancColorant
Preparació:
Un cop hageu fet el bescuit i estigui fred, talleu-lo de manera que quedin tres capes de bescuit. Munteu la nata amb les barilles i afegiu-hi el sucre. Prepareu ara la crema de mantega de xocolata. Foneu la xocolata al microones i deixeu que perdi una mica de temperatura. Treballeu la mantega amb unes barilles, afegiu-hi el cacau, el sucre glass i la xocolata desfeta. Barregeu fins que quedi una massa homogènia.Poseu sobre una base de pastís, la primera capa de bescuit. Poseu a sobre una mica de crema de xocolata. Poseu a sobre una segona capa de bescuit. Poseu a sobre la nata. Tapeu amb la última capa de bescuit. Repartiu per sobre i pels costats, el resta de crema de xocolata, intenteu que quedi el més llis possible.
Poseu el pastís a la nevera fins que es refredi la crema de xocolata. Quan estigui freda ja la podreu decorar amb el fondant.
Sussi, t'ha quedat molt maco i segur que estava boníssim. Petons. Yolanda.
ResponEliminamOLTES GRÀCIES YOLANDA!!PETONS!
ResponElimina