dilluns, 29 de juliol del 2013

Pastís de roses de fondant

El dia 18 va ser l'aniversari de la meva filla i per celebrar-ho vaig fer aquest pastís. Em va demanar un pastís de "floretes" vermelles i blaves i així va quedar. El farcit, és de nata i crema de xocolata.

DSC_0019 

Ingredients (16 persones):


1 bescuit genovesa
400ml de nata per muntar
DSC_00224 cullerades de sucre

Per la crema de mantega de xocolata:

100g de cobertura de xocolata 70%
360g de mantega
30g de cacau en pols
125g de sucre glass

Per decorar:

800g de fondant blanc
Colorant

Preparació:

Un cop hageu fet el bescuit i estigui fred, talleu-lo de manera que quedin tres capes de bescuit. Munteu la nata amb les barilles i afegiu-hi el sucre. Prepareu ara la crema de mantega de xocolata. Foneu la xocolata al microones i deixeu que perdi una mica de temperatura. Treballeu la mantega amb unes barilles, afegiu-hi el cacau, el sucre glass i la xocolata desfeta. Barregeu fins que quedi una massa homogènia.
Poseu sobre una base de pastís, la primera capa de bescuit. Poseu a sobre una mica de crema de xocolata. Poseu a sobre una segona capa de bescuit. Poseu a sobre la nata.  Tapeu amb la última capa de bescuit. Repartiu per sobre i pels costats, el resta de crema de xocolata, intenteu que quedi el més llis possible.


DSC_0011


Poseu el pastís a la nevera fins que es refredi la crema de xocolata. Quan estigui freda ja la podreu decorar amb el fondant.


DSC_0040


2 comentaris: