Recepta típica de crestes i no per això estan menys delicioses. Si teniu temps per dedicar-vos a fer-les, veureu que no es poden comparar amb les congelades. Al temps de fer-les,us recomano fer-ne una bona quantitat i congelar les que no us mengeu, d'aquesta manera en podreu gaudir un altre dia.
Ingredients (32 crestes):
2 paquets de crestes (La cocinera)500g de tomates
1/2 pebrot vermell
1 ceba mitjana
250g de tonyina en llauna
Preparació:
Per fer la recepta he utilitzat la cooking chef però ho podeu fer en thermomix o en una paella convencional. Poseu els tomàquets, la ceba tallada a rodanxes i el pebrot tallat a quadradets dins el bol de la Keenwod.
Afegiu oli d'oliva i sal. Poseu a màxima temperatura i el braç flexible. Deixeu-ho coure uns 20-30 minuts amb la velocitat de remoure 2.
Quan estigui cuit, afegiu la tonyina i remeneu-ho bé.
Poseu un mica de farcit sobre la massa, si teniu un maquina per tancar les crestes anireu més ràpids. Sinó, un cop farcides, apreteu-les amb les puntes d'una forquilla.
Fregiu-les en oli ben calent
i directe a la taula!!
Yo las he puesto de carne y pasas, me quedo con tu propuesta tan buena.Bssss
ResponEliminaQue ricas tambien!! besos
ResponElimina