Cada cop més troben a la venda, condiments llunyans que ens arriben i és bo també anar-los introduint a la nostra cuina. Aquest és el cas de l'herba llimona, molt utilitzada a la cuina tailandesa. Es tracta d'un brot de la planta Cymbopogon citratus, que dona un gust molt agradable a llimona als plats. En aquest cas l'he combinat amb una cirereta picant..
3 branques d'herba de llimona
2 cireretes ( a gust)
30ml d'oli d'oliva
200ml de vi blanc
Sal i pebre
Quan estigui calent l'oli poseu-hi els trossos de conill. Aneu donant voltes al conill fins que quedi daurat per tots costats. Arribats a aquests punt, afegiu-hi l'herba de llimona i les cireretes tallades a rodanxes.
Doneu un parell de voltes i afegiu-hi el vi blanc
Deixeu coure uns 15-20 minuts o fins que s'hagi reduït el líquid i estigui cuit el conill (dependrà de la mida del conill). Serviu calent.
Ingredients (4-6 persones):
1 conill3 branques d'herba de llimona
2 cireretes ( a gust)
30ml d'oli d'oliva
200ml de vi blanc
Sal i pebre
Preparació:
Demaneu al carnisser que us talli el conill a talls petits o bé feu-ho vosaltres. Salpebreu els talls de conill. Poseu una cassola al foc amb l'oli d'oliva.Quan estigui calent l'oli poseu-hi els trossos de conill. Aneu donant voltes al conill fins que quedi daurat per tots costats. Arribats a aquests punt, afegiu-hi l'herba de llimona i les cireretes tallades a rodanxes.
Doneu un parell de voltes i afegiu-hi el vi blanc
Deixeu coure uns 15-20 minuts o fins que s'hagi reduït el líquid i estigui cuit el conill (dependrà de la mida del conill). Serviu calent.
Conill picantet, que bo!
ResponEliminaSussi et vaig enviar un missatge per facebook, mira-te'l i ja em diràs si t'interessa. Una abraçada Cris
Li dius cirereta al bitxo!!!!!
ResponEliminaM'agrada el conill i segur que fet així és moooolt bo!
Ptnts
Glòria