Un cop acabades les festes, toca fer una mica de règim! Aquest no és en si un plat de dieta però evidentment és molt menys calòric que si es tractés d'una cuixa de xai. El gall dindi és una carn blanca i molt poc greixosa, molt recomanable en dietes. Avui us la preparo amb una aparença més desitjable que feta directament a la planxa. Amb una patates i cebetes, ja agafa un toc festiu!!
Ingredients (4 persones):
2 cuixes de gall dindi (mitjanes)
600g de patates
2 cebes mitjanes
Herbes de Provença
Oli d'oliva verge
50ml de conyac
50ml d'aigua
Sal i pebre negre
Preparació:
Peleu les patates i les cebes. Preescalfeu el forn a 190º. Talleu les patates a rodanxes fines, feu el mateix amb les cebes. Agafeu una plat que pugui anar al forn i sitieu les patates i les cebes al fons de la plata.
Afegiu el conyac i l'aigua, salpebreu. Ara prepareu les cuixes, feu uns talls longitudinals a les cuixes, salpebreu-les i podeu oli per sobre. Repartiu per sobre les cuixes, les herbes de provença. Poseu les cuixes sobre les patates i cebes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada