dissabte, 13 de juliol del 2019

Gaspatxo de síndria i cireres Thermomix o no (vegà)

Amb aquesta calor, ve de gust menjar plats refrescants i també a la cuina quan menys feina millor. Aquest gaspatxo reuneix les dues condicions; refrescant i ràpid de fer. Podeu tenir-lo a la nevera i servir-lo amb algun acompanyant per donar-li un toc més atractiu.


Ingredients (4 persones):

500g de síndria
8-10 cireres
Un grapat d'ametlles o 2 cullerades de farina d'ametlla
1 cogombre
1/2 gra d'all
1/4 de ceba
Sal, Oli d'oliva verge

Preparació:
Poseu tots els ingredients menys l'oli, al bol de la Thermomix o de qualsevol batedora.


Tritureu 1 min a velocitat 10. Un cop triturat tot, afegiu l'oli i barregeu-ho suaument. Saleu al gust. Si us agrada el contrast, podeu afegir-hi unes gotes de suc de llima. Serviu-lo ben fresquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada