Una forma saludable d'esmorzar o bé com a producte saciant entre hores. Aporta nutrients saludables amb la civada i sèsam i calòrics amb els fruits secs. Podeu menjar-la com a barreta o bé desgranada, la podeu afegir al iogurt, llet... Animeu-vos a introduir-la al vostre dia a dia!!
Ingredients:
1,5 tasses de flocs de civada
1 tassa de sèsam
1/2 tasses de xarop d'auró
1/4 de tassa Oli de coco
Un polsim de canyella
Un polsim de sal
Un raig d'extracte de vainilla
1/4 tassa de pipes de girasol (torrades)
1/2 tassa de pipes de carbassa (torrades)
1/2 tassa d'aranyons secs
1/2 tassa de dàtils trossejats
Ratlladura de 1/2 taronja
Preparació:
Barregeu els flocs de civada, el sèsam, i les pipes i poseu-los en una plata de forn.
Preescalfeu el forn a 180 º i deixeu-ho coure uns 12 minuts. Un cop torrats (gairebé no canvien de color, però sí que ho faran de gust i textura), reserveu-los.
En un bol, barregeu el xarop d'auró amb l'oli de coco, la canyella, la ratlladura de taronja, la sal i l'extracte de vainilla.
Poseu-ho al foc i deixeu-ho fins que es desfaci l'oli de coco. Mentre s'escalfa, poseu en un bol les llavors i fruits secs.
Quan estigui cuit el que teniu al forn, afegiu-ho als fruits secs i llavors. Escampeu per sobre els líquids i barregeu bé.
Poseu-ho en un motlle, folrat amb paper de forn.
Aixafeu-ho tot molt bé i poseu-ho a coure al forn durant 15 minuts a 180°.
Deixeu-ho refredar bé abans de tallar, sinó se us desengrunarà. Talleu rectangles.
Podeu guardar les barretes en un tupper de vidre.
Podeu veure el pas a pas de l'elaboració en aquest vídeo:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada