dimecres, 20 d’octubre de 2021

Els millors Cinnamon rolls

No us ve de gust uns rotllets de canyella per berenar?? És una recepta de Miquel Guarro. Ha arribat a Canal Cocina i no hi ha recepta que no t'entrin ganes de preparar. Queda una massa molt esponjosa i si no us els mengeu de seguida, els podeu guardar en una capsa de llauna i estaran perfecte 2 o tres dies. He fet algun canvi en les proporcions del farcit i la cobertura. A veure si us animeu a fer-los!



Ingredients:

380 g de farina de força

45 g de sucre morè

7 g de sal

20 g de llet condensada

15 g de llevat fresc

100 g de llet

 80 g d'ou

175 g de mantega (freda)

1 ou per pintar.

Pel farcit:

100 g de mantega

45 g de canyella en pols

Sucre morè

Per la glassa:

60 g de sucre llustre

5 g de canyella

120 g d'aigua


Preparació:

Comenceu preparant la massa. Poseu en el bol de la pastadora la farina de força, la llet, els ous, el sucre morè i la llet condensada. Incorporeu la sal i el llevat. Pasteu amb la màquina uns 15 minuts. Un cop pastat, incorporeu la mantega freda i a daus. Aneu afegint-la a poc a poc i deixeu que es vagi incorporant. Un cop incorporada aneu posant els altres dauets. 


Traieu la massa quan estigui homogènia. Feu una bola i tapeu-la amb un paper film. Deixeu-la reposar a la nevera 2 h. 


Prepareu el farcit dels rotllets. En un bol, poseu la mantega i la canyella. Barregeu-ho tot.  Ha de quedar una pasta que es pugui estendre sobre la massa. 


Traieu la massa de la nevera i estireu-la formant un quadrat. Un cop estirada la massa, repartiu per sobre el farcit de canyella. Enrotlleu la massa i un cop enrotllats, talleu la massa en 8 cilindres. 




Poseu-los dins una plata de forn i els deixeu fermentar a temperatura ambient unes 2 hores. Pinteu-los amb ou i podeu escampar per sobre unes quantes escates de sal per donar un toc diferent. 




Preescalfeu el forn a 180 ° i coeu els rolls uns 30 minuts, fins que estiguin dauradets. Un cop cuits, prepareu una glassa. Poseu en un bol el sucre llustre tamisat, incorporeu la canyella i l'aigua. Barregeu bé i decoreu amb la glassa els rolls. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada