No us ve de gust uns rotllets de canyella per berenar?? És una recepta de Miquel Guarro. Ha arribat a Canal Cocina i no hi ha recepta que no t'entrin ganes de preparar. Queda una massa molt esponjosa i si no us els mengeu de seguida, els podeu guardar en una capsa de llauna i estaran perfecte 2 o tres dies. He fet algun canvi en les proporcions del farcit i la cobertura. A veure si us animeu a fer-los!
Ingredients:
380 g de farina de força
45 g de sucre morè
7 g de sal
20 g de llet condensada
15 g de llevat fresc
100 g de llet
80 g d'ou
175 g de mantega (freda)
1 ou per pintar.
Pel farcit:
100 g de mantega
45 g de canyella en pols
Sucre morè
Per la glassa:
60 g de sucre llustre
5 g de canyella
120 g d'aigua
Preparació:
Traieu la massa quan estigui homogènia. Feu una bola i tapeu-la amb un paper film. Deixeu-la reposar a la nevera 2 h.
Prepareu el farcit dels rotllets. En un bol, poseu la mantega i la canyella. Barregeu-ho tot. Ha de quedar una pasta que es pugui estendre sobre la massa.
Traieu la massa de la nevera i estireu-la formant un quadrat. Un cop estirada la massa, repartiu per sobre el farcit de canyella. Enrotlleu la massa i un cop enrotllats, talleu la massa en 8 cilindres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada