dissabte, 11 de febrer del 2023

Coca de llardons amb matafaluga

 S'acosta dijous gras i per celebrar l'entrada al CARNAVAL, ens cruspirem aquesta coca de llardons. La recepta és de la Gessamí Caramés del programa Cuines. Ahir la vaig veure i va faltar temps a anar a buscar els ingredients per fer-la. No es tracta d'un farcit tradicional, però és molt saborós i crec que ha vingut a casa per quedar-s'hi. Us animo a fer-la. Bon Carnaval!!!


Ingredients (8-10 persones):

2 làmines de pasta de full

100 g de llardons picats petits

80 g de farina d'arròs

50 g de sucre

40 g de mantega

40 g de llar

2 rovells d'ou

Ratlladura d'1 llimona

2 cullerades de matafaluga

Preparació:

Comencem preparant el farcit. Posem en una batedora amb barnilles el sucre, el llar i la mantega, ho batem tot fins que es vegi una mescla homogènia. Afegim els 2 rovells d'ou. Tornem a batre fins que el sucre s'hagi desfet i integrat dins la mescla (faran falta uns minuts). Afegim la farina d'arròs i ho integrem. Finalment, incorporem la ratlladura de llimona, els llardons i la matafaluga. Farcim amb aquesta massa la pasta de full. Situem a sobre l'altra làmina de pasta de full, pintem amb ou batut i ho introduïm dins el forn. Ho deixem coure durant uns 25 minuts. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada