S'acosta dijous gras i per celebrar l'entrada al CARNAVAL, ens cruspirem aquesta coca de llardons. La recepta és de la Gessamí Caramés del programa Cuines. Ahir la vaig veure i va faltar temps a anar a buscar els ingredients per fer-la. No es tracta d'un farcit tradicional, però és molt saborós i crec que ha vingut a casa per quedar-s'hi. Us animo a fer-la. Bon Carnaval!!!
Ingredients (8-10 persones):
2 làmines de pasta de full
100 g de llardons picats petits
80 g de farina d'arròs
50 g de sucre
40 g de mantega
40 g de llar
2 rovells d'ou
Ratlladura d'1 llimona
2 cullerades de matafaluga
Preparació:
Comencem preparant el farcit. Posem en una batedora amb barnilles el sucre, el llar i la mantega, ho batem tot fins que es vegi una mescla homogènia. Afegim els 2 rovells d'ou. Tornem a batre fins que el sucre s'hagi desfet i integrat dins la mescla (faran falta uns minuts). Afegim la farina d'arròs i ho integrem. Finalment, incorporem la ratlladura de llimona, els llardons i la matafaluga. Farcim amb aquesta massa la pasta de full. Situem a sobre l'altra làmina de pasta de full, pintem amb ou batut i ho introduïm dins el forn. Ho deixem coure durant uns 25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada