De pastissos de formatge n'he fet uns quants, però definitivament aquest és el més fàcil de fer i el més bo. El resultat ja el podeu veure en les fotografies, queda espectacular, és sedós i molt gustós. A més he canviat la farina de blat per la de blat de moro, amb la qual cosa és perfecte per intolerants al gluten.
INGREDIENTS (6-8 persones):
1/2 kg de crema de formatge
200g de sucre
4 ous
250 ml de nata (35% matèria grassa)
1 cullerada de farina de blat de moro
Motlle o cèrcol de 20 cm
Preparació:
Comenceu preescalfant el forn a 210º.
Folreu el motle o el cèrcol amb paper de forn. Agafeu un bol i poseu-hi tots els ingredients, la crema de formatge, el sucre, ols ous, la nata i la farina de blat de moro.
Remeneu amb unes barnilles o amb una batedora fins que hagueu obtingut una mescla homogènia. Introduïu la massa dins del motle
i quan el forn estigui calent poseu-lo en la posició 2, amb calor a dalt i a baix.
Deixeu coure uns 30 minuts, enretireu-lo del forn quan comenci a estar la superfície daurada i el centre encara tremoli una mica en moure el motle.
Un cop s’hagi refredat, poseu-lo a la nevera unes hores abans de desemmotllar-lo. El poseu servir acompanyat d’una melmelada de fruits vermells o qualsevol altra que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada