Realment una delícia de pastissets, tenen un toc àcid que combina perfectament amb la base de galeta.
Ingredients:
Per la base:
180 grams de farina
60 grams de sucre llustre
Mitja culleradeta de sal
120 g de mantega fosa
Pel farcit:
220 g de sucre blanc
30 grams de farina
Dos ous i tres rovells
120 ml de llimona
Ratlladura de mitja llimona
Preparació:
Primer de tot agafem un motlle rectangular i el folrem amb paper de forn. Posem en un bol la farina i el sucre llustre tot tamisat, hi afegim la sal i la mantega fosa. Barregem bé la mescla fins que tot quedi amalgamat.
Estenem la massa sobre el fons del motlle que teníem preparat
ho allisem i ho posem al forn a 180º calor a dalt i a baix un uns 10 o 15 minuts fins que veieu que comença a daurar-se pels costats.
Prepararem ara el farcit. Posem en un bol la farina tamisada i el sucre, ho barregem i hi afegim els ous i els rovells. Mesclem tot bé, i incorporem el suc de llimona i la ratlladura de mitja llimona.
Ho barregem tot molt bé i ho afegim a la nostra galeta ja preparada.
Introduïm la massa dins el forn, preescalfat a 180º, fins que estigui cuit, trigarà uns 20-25 minuts. Quan estigui cuit l'enretirem del forn i ho deixem refredar, no el creieu del motlle fins que no estigui fred, ja que se us pot trencar la galeta. Podeu decorar amb una mica de sucre llustre i talleu les porcions a la mida que més us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada