diumenge, 7 de maig del 2023

Pastissets de llimona

Realment una delícia de pastissets, tenen un toc àcid que combina perfectament amb la base de galeta. 

 Ingredients:

Per la base: 

180 grams de farina 

60 grams de sucre llustre

Mitja culleradeta de sal 

120 g de mantega fosa 

Pel farcit:

220 g de sucre blanc 

30 grams de farina 

Dos ous i tres rovells 

120 ml de llimona 

Ratlladura de mitja llimona

Preparació:

Primer de tot agafem un motlle rectangular i el folrem amb paper de forn. Posem en un bol la farina i el sucre llustre tot tamisat, hi afegim la sal i la mantega fosa. Barregem bé la mescla fins que tot quedi amalgamat. 


Estenem la massa sobre el fons del motlle que teníem preparat 



ho allisem i ho posem al forn a 180º calor a dalt i a baix un uns 10 o 15 minuts fins que veieu que comença a daurar-se pels costats. 


Prepararem ara el farcit. Posem en un bol la farina tamisada i el sucre, ho barregem i hi afegim els ous i els rovells. Mesclem tot bé, i incorporem el suc de llimona i la ratlladura de mitja llimona. 


Ho barregem tot molt bé i ho afegim a la nostra galeta ja preparada. 


Introduïm la massa dins el forn, preescalfat a 180º, fins que estigui cuit, trigarà uns 20-25 minuts. Quan estigui cuit l'enretirem del forn i ho deixem refredar,  no el creieu del motlle fins que no estigui fred, ja que se us pot trencar la galeta. Podeu decorar amb una mica de sucre llustre i talleu les porcions a la mida que més us agradi. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada