diumenge, 20 d’agost del 2023

Magnum de nata

 A l'estiu ( i no estiu) bé de gust un geladet. Avui adjunto una recepta facilíssima per fer els típics gelats magnum de xocolata i nata. Evitem conservants i altres afegits als gelats i d'una manera senzilla podem fer unes postres pels més petits i també els més grans de la família. Si teniu nens a casa podeu demanar que us ajudin, veureu com gaudeixen banyant els gelats!


Ingredients (7-8 gelats grossos):

400ml de nata 35%

170 g de llet condensada

200 g de xocolata

45 g d'oli d'oliva o de coco


Preparació:

Poseu la nata en una batedora. Munteu la nata procurant que no estigui molt muntada. Afegiu la llet condensada i remeneu amb molt de compte. 


Introduïu la mescla dins els motlles. Poseu els motlles dins el congelador unes 3 hores o fins que veieu que s'ha congelat la mescla. 


Foneu la xocolata. Podeu posar la xocolata en un bol i afegiu-hi directament l'oli que hàgiu triat. Poseu-lo al bany maria o podeu posar-lo al microones. Amb molta cura, foneu la xocolata. 


Quan tingueu congelats els gelats, banyeu-los. Poseu la xocolata fosa en un got alt (ideal a 30-32º), introduïu els gelats a dins fins que quedin ben coberts amb la xocolata. 


Poseu els gelats un cop banyats sobre paper de forn.


 Veureu que la xocolata es refreda ràpidament en estar el farcit congelat. Si no teniu espera en pocs minuts us els podreu menjar o si no els congeleu per a quan en vulgueu gaudir. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada