diumenge, 22 de setembre del 2024

Conill amb samfaina

Comença a refrescar i sembla que ja ve més de gust afegir guisats a les nostres taules. Avui aprofitem les collites finals de l'hort per aprofitar les darreres esbargínies, carbassons,tomates i pebrots per acompanyar una tradicional samfaina amb una carn ben saludable, el conill. 

 

Ingredients (4-6 persones):

1 conill

1 esbargínia

1 pebrot verd o vermell ( o mig de cada)

1 carbassó

4 tomates madures ratllades

Polsim de farina

Sal, pebre i oli d'oliva

Preparació:

Posem una cassola al foc i quan estigui calent l'oli, afegim el conill salpebrat i passat per una pica de farina. Rossegem el conill. 

 Quan estigui daurat, afegim a la cassola l'esbargínia, el carbassó i el pebrot tallat a daus d'uns 3-4 cm. 

Donem un parell de voltes i afegim la tomata ratllada. 


Tapem i deixem coure uns 20 minuts o fins que veiem que el conill està ben cuit i la samfaina també. Rectifiquem de sal si cal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada