Ingredients:
1 full de pasta brisa200g de carbassa
250g de llet condensada
1 ou
5g de maizena
1 culleradeta de gingebre
1 culleradeta de canyella en pols
1 polsim de sal
Motllo de 20cm
Preparació:
Primer de tot, agafeu la pasta de full i folreu un motllo. Amb una forquilla, feu uns forats al fons i poseu a sobre un full parafinat. Aboqueu sobre el full cigrons o alguna cosa que mantingui la forma del pastís. Coure al forn preescalfat uns 20 minuts a 190º.
Mentre es va coent al forn la base, prepareu el farcit. Talleu a daus la carbassa i poseu-la a coure al microones en un bol tapat amb paper film. Coure-ho uns 10 minuts fins que estigui tova. Un cop cuita i una mica freda, barregeu-la amb l'ou, la maizena, la llet condensada, la canyella, el gingebre i la sal. Barregeu-ho tot fins que quedi una massa homogènia.
Quan la base ja hagi cuit 20 minuts, traieu-la del forn i aboqueu-hi a dins el farcit. Torneu a posar el pastís al forn i coeu-lo uns 30 minuts més.
T' ha quedat molt molt bè! ja havies tastat la carabassa en dolç? a mi em va sorprende molt!
ResponEliminaJa n'havia fet un, la veritat és que no és sant de la meva devoció!
Eliminate has gustado? a nosotros sí, la tuya se ve deliciosa...besos
ResponEliminaEStaba buena pero es un gusto peculiar!!
Eliminate ha quedado super bien !!! besotes
ResponEliminaGracias Sonia, un abrazo!
EliminaQue pinta ;) la mía tambien lleva leche condensada jeje. Pero es ligeramente diferente. Desafio superado.
ResponEliminaOtro superado!!
EliminaQuina tarta mes chula...Les fotos també..Beset
ResponEliminaMoltes gràcies!!
EliminaPreciosa versión del pastel, un beso.
ResponEliminaGracias, un abrazo!
EliminaPreciosa, qué bonita presentación le has dado, definitivamente deliciosa y las fotos me gustaron mucho!!
ResponEliminaUn beso
Gracias Esmeralda!! un abrazo!
EliminaTiene un pinta maravillosa un besazo y felicidades por tu tarta
ResponEliminaMuchas gracias por el comentario Vanessa! un beso
EliminaBonita la tarta y segurisima que buenisima tambien
ResponEliminaEs diferente, no hay duda! besos
EliminaEstupenda, qué gran invento este de la tarta de calabaza. Seguro que repetimos pronto
ResponEliminaBesinos guapa!!
Muchas gracias un abrazo!
EliminaUn color precioso, y además con ese rosetón, te quedo estupendo y me gusta tu versión, un saludo.
ResponEliminaMuchas gracias, un beso!
EliminaOye, con leche condensada tiene que quedar riquísima la dejará más cremosita
ResponEliminaBesitos
Sussi, vaig estar a punt de fer-la amb llet condesada, així que segur a la propera (perque la repetiré, m'ho han fet prometre, jejeje)
ResponEliminaT'ha quedat fantàstica i amb un color preciós.
Per cert, vas rebre la revista, o encara no??
Un petó.
Hola Mabel la recepta amb llet condensada és agradable de textura. La revista encara no ha arribat, ja saps com va el correu!!
EliminaMuy buena, con leche condensada tiene que estar genial!
ResponEliminaBesos
Muy buena con la leche condensada!
EliminaQue rica tiene que estar con leche condensada, me ha gustado mucho todos los ingredientes que le has puesto, la veo deliciosa. Un abrazo
ResponEliminasi, la leche condensada le da una textura especial!
EliminaM'agrada molt la carbassa dolça i amb aquest contraste de textures encara millor!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
L'altre que havia fet era tipus bescuit i aquesta el cruixent de la pasta brisa li dona un toc!
EliminaOstres, crec que no he provat mai un pastís dolç de carbassa, té molt bona pinta noia i no sembla gaire difícil!
ResponEliminaÉs facilíssima de fer!! petons!
EliminaCon leche condensada.. hummmmmmmm que rica!!!! Besos
ResponEliminaSi la leche condensada la hace muy suave!
Eliminaotra delicia de tarta!!que bien te quedó! besitos
ResponEliminaGracias! un beso!
EliminaCon leche condensada,hay que tantas tartas y ninguna igual,que cosas..
ResponEliminaBesets
Ni que lo digas Mary hay muchas versiones, asi podremos ir probando! besos
EliminaOye que buena tiene que estar con esos ingredientes.. tomo nota para otra vez, que seguro que la haré. El corte se ve perfecto. BEsos
ResponEliminaGracias Rocio, con leche condensada queda muy cremosa, un abrazo!!
EliminaYo también tenía otro pastel de calabaza. Pero mira que bien nos las hemos ingeniado para hacer otra cosilla diferente. Si es que la calabaza da tanto juego... Te quedó genial. Bsito
ResponEliminaGracias, tu si que siempre innovas, felicidades!!
EliminaUmmm con leche condensada, tiene que estar riquísima!
ResponEliminaCremosita si, un abrazo!!
EliminaTe ha quedado buenísima.
ResponEliminaGracias Rosa, besos!
EliminaTiene una pinta estupenda y lo de la leche condensada seguro que le da un toque especial. Un saludo.
ResponEliminaMuchas gracias, la leche condensada la hace muy cremosa. Besos!
EliminaSussi te ha salido monísima!!! me encanta. Besotes
ResponEliminaMuchas gracias, un abrazo!
EliminaBuenísima pinta!! Viendo tantas ricas tartas de calabaza como la tuya me están dando ganas de repetir. Besos
ResponEliminaGracias Chus!un beso!
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