dimecres, 20 febrer de 2013

Pumpkin Pie II

DESAFÍO EN LA COCINASi mireu a l'índex de receptes veureu que ja havia fet un pastís Pumpkin Pie. Aquest el faig en el marc del Desafio en la cocina del mes de febrer. M'ha anat molt bé ja que feia temps que volia provar la recepta que va fer l'Abril del blog April's Kitch. En aquest cas el pastís té una base de pasta brisa, que li dona un toc cruixent molt bo. Com cada mes, recordeu que podeu trobar més receptes d'aquest pastís Americà al blog Desafio en la cocina. En aquesta ocasió la MªLuz del blog Trasteando en mi cocina, ha estat l'encarregada de reptar-nos amb aquesta recepta, el proper mes... salada!.


Ingredients:

1 full de pasta brisa
200g de carbassa
250g de llet condensada
1 ou
5g de maizena
1 culleradeta de gingebre
1 culleradeta de canyella en pols
1 polsim de sal
Motllo de 20cm

Preparació:


Primer de tot, agafeu la pasta de full i folreu un motllo. Amb una forquilla, feu uns forats al fons i poseu a sobre un full parafinat. Aboqueu sobre el full cigrons o alguna cosa que mantingui la forma del pastís. Coure al forn preescalfat uns 20 minuts a 190º.
Mentre es va coent al forn la base, prepareu el farcit. Talleu a daus la carbassa i poseu-la a coure al microones en un bol tapat amb paper film. Coure-ho uns 10 minuts fins que estigui tova. Un cop cuita i una mica freda, barregeu-la amb l'ou, la maizena, la llet condensada, la canyella, el gingebre i la sal. Barregeu-ho tot fins que quedi una massa homogènia.
Quan la base ja hagi cuit 20 minuts, traieu-la del forn i aboqueu-hi a dins el farcit. Torneu a posar el pastís al forn i coeu-lo uns 30 minuts més.



53 comentaris:

  1. T' ha quedat molt molt bè! ja havies tastat la carabassa en dolç? a mi em va sorprende molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja n'havia fet un, la veritat és que no és sant de la meva devoció!

      Elimina
  2. te has gustado? a nosotros sí, la tuya se ve deliciosa...besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. EStaba buena pero es un gusto peculiar!!

      Elimina
  3. te ha quedado super bien !!! besotes

    ResponElimina
  4. Que pinta ;) la mía tambien lleva leche condensada jeje. Pero es ligeramente diferente. Desafio superado.

    ResponElimina
  5. Quina tarta mes chula...Les fotos també..Beset

    ResponElimina
  6. Preciosa versión del pastel, un beso.

    ResponElimina
  7. Preciosa, qué bonita presentación le has dado, definitivamente deliciosa y las fotos me gustaron mucho!!
    Un beso

    ResponElimina
  8. Tiene un pinta maravillosa un besazo y felicidades por tu tarta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por el comentario Vanessa! un beso

      Elimina
  9. Bonita la tarta y segurisima que buenisima tambien

    ResponElimina
  10. Estupenda, qué gran invento este de la tarta de calabaza. Seguro que repetimos pronto
    Besinos guapa!!

    ResponElimina
  11. Un color precioso, y además con ese rosetón, te quedo estupendo y me gusta tu versión, un saludo.

    ResponElimina
  12. Oye, con leche condensada tiene que quedar riquísima la dejará más cremosita
    Besitos

    ResponElimina
  13. Sussi, vaig estar a punt de fer-la amb llet condesada, així que segur a la propera (perque la repetiré, m'ho han fet prometre, jejeje)
    T'ha quedat fantàstica i amb un color preciós.
    Per cert, vas rebre la revista, o encara no??
    Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mabel la recepta amb llet condensada és agradable de textura. La revista encara no ha arribat, ja saps com va el correu!!

      Elimina
  14. Muy buena, con leche condensada tiene que estar genial!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muy buena con la leche condensada!

      Elimina
  15. Que rica tiene que estar con leche condensada, me ha gustado mucho todos los ingredientes que le has puesto, la veo deliciosa. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, la leche condensada le da una textura especial!

      Elimina
  16. M'agrada molt la carbassa dolça i amb aquest contraste de textures encara millor!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'altre que havia fet era tipus bescuit i aquesta el cruixent de la pasta brisa li dona un toc!

      Elimina
  17. Ostres, crec que no he provat mai un pastís dolç de carbassa, té molt bona pinta noia i no sembla gaire difícil!

    ResponElimina
  18. Con leche condensada.. hummmmmmmm que rica!!!! Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la leche condensada la hace muy suave!

      Elimina
  19. otra delicia de tarta!!que bien te quedó! besitos

    ResponElimina
  20. Con leche condensada,hay que tantas tartas y ninguna igual,que cosas..

    Besets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni que lo digas Mary hay muchas versiones, asi podremos ir probando! besos

      Elimina
  21. Oye que buena tiene que estar con esos ingredientes.. tomo nota para otra vez, que seguro que la haré. El corte se ve perfecto. BEsos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Rocio, con leche condensada queda muy cremosa, un abrazo!!

      Elimina
  22. Yo también tenía otro pastel de calabaza. Pero mira que bien nos las hemos ingeniado para hacer otra cosilla diferente. Si es que la calabaza da tanto juego... Te quedó genial. Bsito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, tu si que siempre innovas, felicidades!!

      Elimina
  23. Ummm con leche condensada, tiene que estar riquísima!

    ResponElimina
  24. Tiene una pinta estupenda y lo de la leche condensada seguro que le da un toque especial. Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, la leche condensada la hace muy cremosa. Besos!

      Elimina
  25. Sussi te ha salido monísima!!! me encanta. Besotes

    ResponElimina
  26. Buenísima pinta!! Viendo tantas ricas tartas de calabaza como la tuya me están dando ganas de repetir. Besos

    ResponElimina