dilluns, 11 de març del 2013

Conill amb xocolata

Ja fa temps que tenia ganes de fer aquesta recepta.  A casa el conill, és una carn que fem sovint, bàsicament pel seu gust i pel seu baix contingut en greixos. Avui però amb aquesta recepta em sembla que la part dels greixos lacompensem amb el pa que és inevitable de sucar amb la salsa!!
He tret la recepta de l'Ada Parellada, dels seu blog Semproniana, amb alguna variant.


Ingredients:

1 conill tallat en vuit
1 ceba grossa picada
Un raig generós de brandi o conyac
50 gr. de xocolata negra
oli
sal i pebre

Picada

2 grans d’all
el fetge del conill fregit
2 llesques de pa fregit
1 grapat d’ametlles torrades
Mig got de vi blanc

Preparació:


En una cassola, daurar el conill salpebrat en una mica d'oli. Treure de la cassola i en el mateix oli, fregir els alls i el fetge, si la cassola és prou grossa podeu aprofitar per fregir les llesques de pa en un costat.Si no és el cas, feu-ho en dues tandes. Aparteu els ingredients de la picada del foc i reserveu-los. Poseu la ceba a la cassola i sofregiu-la una mica, només que quedi una mica transparent. Arribat a aquest punt, afegiu-hi el conill reservat i doneu un parell de voltes. Quan estiguin els ingredients integrats, afegiu el raig de brandi o conyac i flamegeu-ho. Quan s'hagi evaporat l'alcohol, afegiu-hi el vi i deixeu coure el conjunt fins que estigui tendre el conill, uns 20 minuts.
Mentre es va coent el conill, prepareu la picada. Poseu tots els ingredients en un bol i pique-ho amb la batedora. Al final de la cocció, afegiu la xocolata i la picada, deixeu-ho coure tot junt uns minuts i serviu-ho calentet!!


17 comentaris:

  1. Ualaa!! Me acabas de dejar patidifusa!!! Conejo con chocolate?? enserio??? Esta receta me la llevo!! La tengo que probar si o si!! Ya te contaré!
    Un beso guapa

    ResponElimina
  2. Gracias Laura, ya me diras!! aqui es bastante típico añadir un poco de chocolate a algunos platos, pero no te puedes pasar, tiene que ser muy sutil!! besos

    ResponElimina
  3. Ay Sussie, aquest conill m'ha robat el cor...m'encanten les receptes amb el toc de xocolata, com les mandonguilles amb sepia, el pollastre amb escamarlans, etc... es un toc...ideal!!!! i te una pinta que jo tambè hi deixaria tot el pà!

    ResponElimina
  4. Hola Sussi he llegado hasta tu blog y me gusta a si que me quedo de seguidora este conejo resta muy rico seguro yo lo he probado con pollo y en casa gusto mucho pero tengo que probar tu receta ya te contare te dejo mi enlace por si quieres visitarme
    http://eltoquedebelen.blogspot.com.es/
    !!!! un besin !!!!

    ResponElimina
  5. Je je je... segur que el pa ingerit supera en calories que la carn no porti greix... és que amb aquesta salsa és irresistible sucar pa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni que ho diguis Gemma de règim justament no és aquesta recepta! una abraçada Gemma!

      Elimina
  6. No sabes las ganas que tengo de hacer esta receta, pero nunca me decido. Soy una adicta al chocolate, pero en platos salados no sé si me va a convencer. Desde luego, viendo tu plato, me está apeteciendo. Ya te contaré..
    Saludos!!

    ResponElimina
  7. Les salsetes amb xocolata són molt bones i amb un tros de pà, res, sopar de festa!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  8. El semproniana es un dels meus restaurants favorits... y aquesta recepta no esperar a tornar a anarper tastar-la,,, ara, Ja tinc la recepta... ;-)) !!!

    ResponElimina
  9. Me parece una receta exquisita, en casa gusta mucho esta carne.Besos

    ResponElimina