Ingredients :
400 g de xampinyons
100g de bacon a daus
1 ceba tendra grossa
50-70g de formatge de cabra
Preparació
Preescalfeu el forn a 200º. Netegeu els xampinyons amb un drap o bé amb un ganivet estireu el tel que tenen al barret. .Separeu els peus. En un bol poseu el formatge de cabra a daus, la ceba tendra també a daus i el bacon. Farciu els barrets amb aquesta farsa i tireu per sobre un raig d'oliva extra verge per sobre. Poseu-los en una plata de forn.Poseu els xampinyons farcits al forn preescalfat i deixeu-los uns 10-15minuts segons la mida que tinguin. Traieu-los del forn quan comencin a canviar de color i s'enfosqueixin. Serviu-los calents.
hummmmmmmmm que bons
ResponEliminaMoltes gràcies, petons!!
EliminaQue ricos champiñones,en casa nos encantan,los suelo hacer al horno con ajo y perejil picado,y salen riquisimos,los tuyos los probare de hacer,con ese relleno que lleva!,acabo dedescubrir tu blog y me voy a quedar como seguidora,yo te invito a que te pases por los mios!
ResponEliminaUn abrazo
Gracias Miriam ahora visito tus blogs!!
EliminaUna recepta ben fàcil i segur que ben bona! Petons
ResponEliminaGràcies Marina, bonissims!!
ResponElimina