He tret la recepta de l'Ada Parellada, dels seu blog Semproniana, amb alguna variant.
Ingredients:
1 conill tallat en vuit1 ceba grossa picada
Un raig generós de brandi o conyac
50 gr. de xocolata negra
oli
sal i pebre
Picada
2 grans d’allel fetge del conill fregit
2 llesques de pa fregit
1 grapat d’ametlles torrades
Mig got de vi blanc
Preparació:
En una cassola, daurar el conill salpebrat en una mica d'oli. Treure de la cassola i en el mateix oli, fregir els alls i el fetge, si la cassola és prou grossa podeu aprofitar per fregir les llesques de pa en un costat.Si no és el cas, feu-ho en dues tandes. Aparteu els ingredients de la picada del foc i reserveu-los. Poseu la ceba a la cassola i sofregiu-la una mica, només que quedi una mica transparent. Arribat a aquest punt, afegiu-hi el conill reservat i doneu un parell de voltes. Quan estiguin els ingredients integrats, afegiu el raig de brandi o conyac i flamegeu-ho. Quan s'hagi evaporat l'alcohol, afegiu-hi el vi i deixeu coure el conjunt fins que estigui tendre el conill, uns 20 minuts.
Mentre es va coent el conill, prepareu la picada. Poseu tots els ingredients en un bol i pique-ho amb la batedora. Al final de la cocció, afegiu la xocolata i la picada, deixeu-ho coure tot junt uns minuts i serviu-ho calentet!!
Ualaa!! Me acabas de dejar patidifusa!!! Conejo con chocolate?? enserio??? Esta receta me la llevo!! La tengo que probar si o si!! Ya te contaré!
ResponEliminaUn beso guapa
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaGracias Laura, ya me diras!! aqui es bastante típico añadir un poco de chocolate a algunos platos, pero no te puedes pasar, tiene que ser muy sutil!! besos
ResponEliminaAy Sussie, aquest conill m'ha robat el cor...m'encanten les receptes amb el toc de xocolata, com les mandonguilles amb sepia, el pollastre amb escamarlans, etc... es un toc...ideal!!!! i te una pinta que jo tambè hi deixaria tot el pà!
ResponEliminagràcies Abril!
EliminaHola Sussi he llegado hasta tu blog y me gusta a si que me quedo de seguidora este conejo resta muy rico seguro yo lo he probado con pollo y en casa gusto mucho pero tengo que probar tu receta ya te contare te dejo mi enlace por si quieres visitarme
ResponEliminahttp://eltoquedebelen.blogspot.com.es/
!!!! un besin !!!!
gracias por pasarte por mi blog! besos
EliminaJe je je... segur que el pa ingerit supera en calories que la carn no porti greix... és que amb aquesta salsa és irresistible sucar pa!
ResponEliminaNi que ho diguis Gemma de règim justament no és aquesta recepta! una abraçada Gemma!
EliminaNo sabes las ganas que tengo de hacer esta receta, pero nunca me decido. Soy una adicta al chocolate, pero en platos salados no sé si me va a convencer. Desde luego, viendo tu plato, me está apeteciendo. Ya te contaré..
ResponEliminaSaludos!!
animate y ya me diras!!besos
EliminaLes salsetes amb xocolata són molt bones i amb un tros de pà, res, sopar de festa!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Gràcies Palmira petonets!!
EliminaEl semproniana es un dels meus restaurants favorits... y aquesta recepta no esperar a tornar a anarper tastar-la,,, ara, Ja tinc la recepta... ;-)) !!!
ResponEliminaGràcies Alfons, l'Ada ho clava tot eh!!petons
EliminaMe parece una receta exquisita, en casa gusta mucho esta carne.Besos
ResponEliminaGracias Doris, besos!
Elimina