No deixeu de passar-vos pel blog Desafio en la cocina per veure totes les altres propostes de les meves companyes.
Ingredients (4 persones):
4 lloms de bacallà dessalat4 patates grosses
1 ceba grossa
all-i-oli
1 clara d'ou
Oli
Sal
Salsa romesco
Preparació:
Mentre prepareu els ingredients, enceneu el forn i que estigui calent a 180º. Peleu les patates i les cebes i talleu-les amb una mandolina per tal que tinguin el mateix gruix. Talleu-les finetes així no trigaran gaire en coure's. Poseu un raig d'oli en una safata de forn i poseu a sobre les patates i les cebes. Saleu-les i poseu per sobre un altre raig d'oli. Situeu a sobre el bacallà. Per sobre poseu un raig d'oli. Poseu-lo dins del forn i deixeu-ho coure uns 20-30 minuts. Si veieu que el bacallà es cou abans que les patates, aparteu-lo del foc i deixeu coure les patates soles.Prepareu la muselina d'all. Munteu la clara d'ou a punt de neu i afegiu-la a poc a poc a l'all-i-oli. Poseu la muselina d'all sobre el bacallà ja cuit i quan sigui hora de servir-lo, poseu-lo al forn a gratinar. Deixeu que quedi d'un color ros i ja podreu emplatar.
Al fons del plat, poseu un llit de patata i a sobre el bacallà amb la muselina. Podeu acompanyar amb una mica de salsa de romesco.
A l'abril desafio dolç!!! a veure que ens proposen la M. Carmen, Nina y Mila , del blog "La cocina de Camilni".
És una de les maneres que més m'agrada per menjar bacallà. T'ha quedat molt bonic, Sussi.
ResponEliminaun plato fantastico! se ve delicioso, bicos
ResponEliminaUna receta sencilla pero muy rica, me encanta. Muchas gracias por tu propuesta.
ResponEliminaUna propuesta muy rica con esa muselina..hummmm..Bs
ResponEliminaSi que es resultona, me encanta!! Besos
ResponEliminaQué buena receta guapa, te quedó impresionante!
ResponEliminaUn besito
hummmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminame encanta la muselina por encima, la suavidad que le da al pescado..besos
ResponEliminaCrec que no he menjat mai el bacallà així que ho haurem de provar!
ResponEliminaMagnífica tu receta! me gusta muchisimo !
ResponEliminammmmm que buena pinta!!! te ha quedado de lujo! Un beso :)
ResponEliminaNunca lo he probado asi, ni lo habia oido... pero me gustado mucho se ve muy jugoso y
ResponEliminaUna propuesta deliciosa para estos días de Cuaresma o para cualquiera que se ve muy rico, un beso.
ResponEliminaSusi, que cosa más rica con ese ali oli, y aún mejor con esa camita de papas
ResponEliminaBesitos
Molt bo Susi i es que la muselina d'all es espectacular.
ResponEliminaI que dir de l'acompanyament de la salsa romesco...
Jeje quasi hem coincidit!! El bacallà queda fantàstic amb la muselina d'all! i molt típic de la nostra terra.
ResponEliminaM'agradat molt que l'acompanyis amb la salsa romesco... genial recepta!!
Un petó.
Ummm que rico, es una de las mejores formas de comer bacalao ;)
ResponEliminaEl bacalao gratinado es mi perdición!!!
ResponEliminaA mi també m'encanta el bacallà gratinat i m'ha agradat molt el punt del romesco. Tonets
ResponEliminaEste bacalao con esa mouselina de ajo tiene que estar muy sabroso.
ResponEliminaQue rica la receta, tiene que estar de vicio, besitos
ResponEliminaJo no sóc gens de bacaññà, però reconec que amb la musselina me'l menjaria i tot ;)
ResponEliminajo la he fet amb rap, m'encanta
ResponEliminapetons compi
No me cansaría de comer este plato de bacalao.
ResponEliminaTe ha quedado fantástico.
Enhorabuena
Madre mia pero resultona de verdad, te ha quedado un bacalao de cine. Besicos
ResponEliminaUn plato fantástico. Y esas patatitas como acompañamiento le van genial. Besos
ResponEliminaM'agrada molt aquesta recepta, es un dels nostres plats preferits, incloses les patates y la ceba. Mol bona recepta.
ResponEliminaPetons, Pilar
Mmmm, ese gratinado tiene que estar de muerte. Y con la salsita y las patatas, te ha quedado un plato estupendo
ResponEliminaBesos
te ha quedado genial!! me encanta, bikiños
ResponEliminaQue buena pinta tiene el bacalao gratinado, que doradito tan bueno!
ResponEliminaGracias al desafío he conocido qué es y como se prepara la muselina. Con el bacalao tiene una pinta impresionante, pero me imagino que la puedo utilizar para otros platos... Es que se me está ocurriendo un invento, jaja que a ver que sale!! Tiene una pinta riquísima tu plato y un colorcito que quita el sentido. La pena es que no podamos apreciar el aroma de todos los platos a traves de la pantalla. Besos
ResponEliminaSe ve delicioso, muy buena pinta, me ha gustado mucho.
ResponEliminaUn beso.