divendres, 1 de gener de 2016

Torró de nata i nous

Aquí teniu un torró molt fàcil de fer a casa i que com tot el que s'elabora tradicionalment té un gust incomparable, res a veure amb els comprats. He aprofitat per estrenar aquests estalvis tant nadalencs i preciosos que em va regalar la meva amiga Cristina.


Ingredients (2 torrons):


3oog d'ametlla motla
300g de sucre
120g de nata per muntar
120g de nous trossejades (+ per decoració)

Preparació:

Abans de començar prepareu els motllos que tingueu, folreu-los amb paper de forn. Si no teniu cap motllo podeu fer servir el lateral tallat d'un tetrabrik.

Trossegeu les nous.


Poseu en un cassó el sucre i la nata. Acosteu-ho al foc i deixeu que arrenqui el bull.


Remeneu la mescla i tot seguit afegiu la farina d'ametlla


 i les nous trossejades.


Remeneu tot el conjunt amb energia i un cop tot homogeneïtzat, aboqueu-ho en els motllos. Alliseu la superfície i poseu a sobre un pes per tal que quedi tot ben compactat. Deixeu refredar els torrons a temperatura ambient. Quan aneu a servir el torró, `podeu decorar amb unes nous per sobre.

3 comentaris:

  1. Tota la raó del món: els dolços fets a casa són molt més saborosos que els de compra. Aquest torró té una pinta deliciosa, Sussi. Molt bon any!

    ResponElimina
  2. Gràcies i bon any per vosaltres també!!!

    ResponElimina