Ingredients (4 persones):
3 carbassons grossos200 ml de crema de llet
300g de brie
3 ous
Sal i pebre
Oli d'oliva
Preparació:
Talleu els carbassons a rodanxes, millor si teniu una mandolina així us sortiran a la mateixa mida i es couran per igual.
Poseu una paella al foc amb oli i quan estigui calent, afegiu-hi els carbassons, saleu-los. Haureu de fer dues tandes, coeu-los fins que estiguin una mica daurats.
Un cop cuits, enretireu-los del foc i reserveu. Preescalfeu el forn a 180º. Agafeu els motllos individuals o bé un motllo gros. Poseu una mica d'oli a la part de baix i feu capes. Entremig de les capes, poseu una mica de brie a llesques. Aneu fent capes fins acabar amb els carbassons i a la part superior poseu una mica més de formatge.
Ara prepareu el farcit. En un bol, bateu els ous i afegiu-hi la crema de llet.
Aboqueu la mescla per sobre dels carbassons.
Introduïu els motllos o el motllo individual al forn. Deixeu-lo fins que estigui daurada la superfície. Trigarà uns 20-30 minuts. Mengeu-los sortint del forn, ben calentets.
M'encanta!! ahir vaig fer truita de carbassó, el proper dia el faré d'aquesta manera! bona setmana
ResponEliminaTé molt bona pinta això. I per variar com menjar les verdures, totes les idees venen molt bé!
ResponEliminaPetons
Palmira