dijous, 31 de desembre del 2015

Gotet de galeta, lemon curd i merenga. Bon 2016!!

Ja sabeu la meva predilecció pels gotets, m'encanten! Són molt vistosos i pots barrejar un munt de sabors en una sola cullerada. Per aquests dinars copiosos d'aquests dies a part de torrons i tions.. vaig pensar fer un gotet que fos bo però que alhora fos refrescant. Repte aconseguit! el lemon curd amb la seva acidesa permet refrescar i fer pair qualsevol àpat copiós... així que ja sabeu, encaren queden àpats per celebrar!!






Ingredients (4-6 gotets):

Lemon curd (recepta aquí)
Merenga (recepta aquí)
1/2 paquet de galetes digestive

Preparació:

Prepareu el lemon curd i la merenga amb anterioritat. Millor el dia abans i així les podeu tenir fredes de nevera. Munteu el plat en el moment de servir així la galeta no s'estovarà. Tritureu la galeta en un morter o en la batedora. A l'hora de muntar el plat, poseu a la part de baix dels gotets la galeta, a sobre el lemon curd i a sobre amb mànega pastissera la merenga. Daureu la merenga amb un cremador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada