Aquí teniu un torró molt fàcil de fer a casa i que com tot el que s'elabora tradicionalment té un gust incomparable, res a veure amb els comprats. He aprofitat per estrenar aquests estalvis tant nadalencs i preciosos que em va regalar la meva amiga Cristina.
Ingredients (2 torrons):
3oog d'ametlla motla
300g de sucre
120g de nata per muntar
120g de nous trossejades (+ per decoració)
Preparació:
Abans de començar prepareu els motllos que tingueu, folreu-los amb paper de forn. Si no teniu cap motllo podeu fer servir el lateral tallat d'un tetrabrik.
Trossegeu les nous.
Poseu en un cassó el sucre i la nata. Acosteu-ho al foc i deixeu que arrenqui el bull.
Remeneu la mescla i tot seguit afegiu la farina d'ametlla
i les nous trossejades.
Tota la raó del món: els dolços fets a casa són molt més saborosos que els de compra. Aquest torró té una pinta deliciosa, Sussi. Molt bon any!
ResponEliminaQuin torró més guapo!!!
ResponEliminaGràcies i bon any per vosaltres també!!!
ResponElimina