divendres, 4 de gener de 2019

Baos. Panets xinesos cuits al vapor

La nit de Cap d'any vam menjar la porchetta i amb les sobres... vam dinar baos el primer de l'any. Esponjosos i deliciosos, els panets xinesos de moda!! no us els perdeu.



Ingredients (20 panets):

700g farina 00
Un polsim de sal
400ml de llet semidesnatada
1 culleradeta de llevat en pols
1 culleradeta de bicarbonat
1 sobre de llevat de pa
1 cullerada de sucre
50g de mantega temperatura ambient

Preparació:

Posem tots els ingredients en el bol de l'amassadora amb en ganxo.


Hi afegim velocitat al mínim i anem pujant. Quan s'hagi format una bola, abaixem la velocitat i ho deixem amassar 5 minuts.


Tapem amb un drap i deixem llevar 1 hora.

Passat el temps, aixafem la massa deixant que surti l'aire, fem dos rotllos i tallem 20 boletes.


Les posem en una plata i deixem llevar un altre cop 1 hora.


Passat el temps,

aixafeu les boles amb un corró fins que quedin de pocs cm.


Doblegueu-los sobre ells mateixos i poseu-los sobre un paper sulfurat.


Poseu una vaporera al foc i quan hi hagi vapor, ja podeu anar posant els baos. Deixeu-los coure uns 10-12 minuts.

Un cop fets, farciu-los amb el que més us agradi..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada