Ingredients (20 panets):
700g farina 00Un polsim de sal
400ml de llet semidesnatada
1 culleradeta de llevat en pols
1 culleradeta de bicarbonat
1 sobre de llevat de pa
1 cullerada de sucre
50g de mantega temperatura ambient
Preparació:
Posem tots els ingredients en el bol de l'amassadora amb en ganxo.Hi afegim velocitat al mínim i anem pujant. Quan s'hagi format una bola, abaixem la velocitat i ho deixem amassar 5 minuts.
Tapem amb un drap i deixem llevar 1 hora.
Passat el temps, aixafem la massa deixant que surti l'aire, fem dos rotllos i tallem 20 boletes.
Les posem en una plata i deixem llevar un altre cop 1 hora.
Passat el temps,
aixafeu les boles amb un corró fins que quedin de pocs cm.
Doblegueu-los sobre ells mateixos i poseu-los sobre un paper sulfurat.
Poseu una vaporera al foc i quan hi hagi vapor, ja podeu anar posant els baos. Deixeu-los coure uns 10-12 minuts.
Un cop fets, farciu-los amb el que més us agradi..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada