Ingredients (4 persones):
1 escarola1 pit de pollastre
50g de panxeta curada a daus
50g de molla de pa de pagès
1 ou
Un raig de vinagre
50ml d'oli d'oliva
1 cullerada de mostassa de Dijon
Sal i pebre
Preparació:
Primer de tot, netegeu bé l'escarola i reserveu-la. En una paella amb una mica d'oli d'oliva, fregiu l'ou, a foc baix per tal que quedi la clara de color blanc però que no quedi massa cuita, deixeu el rovell una mica cru. Un cop cuit, aparteu l'ou i en la mateixa paella, fregiu sense afegir oli la panxeta. Quan estigui rossa, enretireu-la i en el mateix oli fregiu el pollastre tallat a tires i salpebrat. Quan estigui cuit, enretireu-lo. Agafeu el pa i talleu la molla a quadradets. Fregiu-los en el mateixa paella fins que també estiguin daurats.Prepareu ara la salsa. En un bol, poseu l'ou (ja fred), l'oli, el raig de vinagre i la cullerada de mostassa. Passeu la salsa per la batidora fins que aconseguiu una mescla homogènia.
Torneu a posar la paella al foc i poseu-hi el pa torrat, el pollastre i la panxeta a escalfar un moment.
Mentre tant, talleu a bocins l'escarola i poseu-la en una plata, repartiu per sobre els ingredients que teniu a la paella i poseu a sobre la salsa. Ja la podreu servir.
Una amanida sana que pot ser un plat ben complet i únic. Ara després de Nadal ens convenen plast com aquest ;)
ResponEliminaOh i tant!! els torrons no perdonen! petons!
Eliminaés una santa amanida aquesta, perfecte. Petons!
ResponEliminagràcies Cinta, una abraçada!!
EliminaUna amanida molt completa i amb textures, ha de quedar molt bona i sabrosa!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Si les textures diverses li donen un toc!!petons
EliminaMe encantan estas ensaladas porque funcionan con todo el mundo y son completísimas
ResponEliminagracias, un abrazo!!
EliminaEstas ensaladas muy ricas para quitar esos kilitos de mas, me la quedo.
ResponEliminasaludos. :-))
Gracias Isabel, yo tambien estoy en ello!!
Eliminasa, bo y nutritiu ... qui en dona més..!!
ResponEliminaGracies Alfons, una abraçada!!
Elimina