diumenge, 7 d’abril del 2013

Truita d'espàrrecs de marge

Ja tenim la primavera aquí i tot i que la temperatura no acompanya, la pluja d'aquest últim mes, ha fet esclatar el bosc. Anar a buscar espàrrecs a mi m'encanta i també perquè on vaig normalment, està a prop  del riu Onyar i la vegetació a aquesta època està impressionant. No m'he pogut resistir a fer algunes fotos i posar-vos-les. Sortiu de casa i aneu a passejar, el paisatge s'ho val!!



Ingredients:


Espàrrecs de marge
Ous
Sal
Oli d'oliva verge



Preparació:


Agafeu els espàrrecs de marge i talleu la part dura de la base. Quan tingueu només la part tendra talleu-los a trossos petits. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli i quan estigui calent, afegiu-hi els espàrrecs.


Saltegeu-los una mica fins que agafin un color ben viu. Mentre deixateu els ous en un bol. Quan estiguin cuits els espàrrecs, poseu-los al bol amb els ous. Poseu la paella al foc i quan l'oli estigui calent, afegiu-hi els espàrrecs i l'ou. Feu la truita a foc baix, quan estigui quallat per un costat, doneu-li la volta deixeu que s'acabi de coure per l'altre costat.


Jo en aquesta ocasió vaig aprofitar la truita per fer uns entrants amb unes llesques de xapata sucades amb tomata i un bon oli d'oliva extra verge.


Aquí us deixo uns fotografies de l'esclat primaveral:





13 comentaris:

  1. Sussi, aquests espàrrecs acabats d'agafar, tendres, són una delícia. Ara mateix m'agafaria un per l'aperitiu. Petons,
    Pilar

    ResponElimina
  2. Quin privilegi ... uns espàrrecs acabats d'agafar !!! Enhorabona ... i les fotografies de les floretes de primavera, una cucada !!! jejejej

    Espero que tinguis un molt bon dia :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si,és un gust estar a prop de d'aquests paisatges i dels seus fruits!! una abraçada!

      Elimina
  3. Realment aquests dies la natura esta esplendida i que millor que aprofitar els espàrrecs per una truita com aquesta.
    I amb les tiges dels espàrrecs, has provat a fer una crema? Es molt gustosa i així no és llença res.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona idea ho de la tija, ja ho probaré, gràcies Glòria!!

      Elimina
  4. Ei, nosaltres aquest cap de setmana també n'hem collit uns quants! En vaig fer un remenat molt bo, com aquesta truitatan vistosa que has fet tu. Que bons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin gust eh Gemma!! tu que sempre estas voltant per la natura...ara està tot genial, és l'època de l'any que més m'agrada!!

      Elimina
  5. Els esparrags verds son fantàstics i mès si tu te'ls has collit...sembla que tinguin fins i tot millor sabor... no sé si es quelcom psicològic, o realment és així. A mi m'agraden molt els espàrrecs, i amb truita és una de les millors formes de menjar-los.
    Aquestes torradetes estàn demanant ser menjades!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Abril a mi quasi m'agrada més buscar-los que menjar-los!! en truita o en remenats estan bonissims! una abraçada!

      Elimina
  6. Enhorabona! t'hem atorgat el premi Best Blog. Un petó des de cuinantentrellibres.blogspot.com.es

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies!!! a veure si tinc un moment per fer jo les nominacions!!

    ResponElimina
  8. Que maca i bona la truita!!! M'agraden molt els espàrrecs de bosc, jo tot sovint en vaig a buscar que també m'agrada! :)

    ResponElimina