divendres, 2 d’agost del 2013

Panets superràpids

L'altre dia revisant les receptes que tenia de pa vaig trobar aquesta de panets. Com que volia fer panets pels nens vaig pensar que la provaria. La vaig trobar massa ràpida, acostumada a les eternes esperes pel llevat abans de coure el pa. La veritat és que queden genial tenint en compte que no es fa cap llevat. Això sí, queda amb la molla de pa de Pagès , és a dir si voleu uns panets tipus viena, aquesta no és la vostra recepta, contràriament, si us agraden els llonguets de tota la vida, no deixeu de fer-la!!

DSC_0026

Ingredients (14panets de 10cm de diàmetre):

1 Kg de farina
600ml d'aigua
25g de llevat fresc o un sobre de llevat per pa
1 cullerada de mel
1 cullerada de sal

Preparació:

Barregeu la mel amb el llevat i afegiu l'aigua de mica en mica fins que es desfaci. Poseu la farina i la sal el un bol. Jo com sempre faig servir el ganxo d'amassar de la cooking chef. Afegiu l'aigua a poc a poc amb el llevat i la mel. Deixeu amassar fins que veieu que queda una massa elàstica. Féu els panets de la mida que voleu i aneu-los posant en una plata del forn. Quan els tingueu tots preparats, amb una navalla talleu en forma de creu la part superior.

DSC_0014

Poseu el forn a 200º i quan encara estigui fred introduïu les safates amb els panets. Quan arribi el forn a 200º, deixeu-los coure uns 25-30 minuts.

DSC_0027


Ja veieu que ràpids i un resultat boníssim

DSC_0028

6 comentaris:

  1. que tiernito y rico

    http://senoritamandarina.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Mira que be, un pa senzillet, aquest si que em veig amb cor. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  3. Una bona opció per quan no es té temps d'esperar la fermentació del pa.

    Vinc a acomiadar-me per les vacances, ens veiem a la tornada!

    ResponElimina