Ingredients ( 20 cassoletes):
20 cassoletes precuites1 sobre d'espàrrecs, alls tendres i gambes (congelat 400g)
200ml de beixamel
Oli i sal
Preparació:
Poseu una paella al foc amb oli. Quan estigui calent, poseu-hi les verdures congelades i deixeu-les coure. Quan estiguin al punt, enretireu-les. Escalfeu la beixamel i poseu-ne una mica dins les cassoletes.Repartiu les verdures dins les cassoletes.
Poseu una mica més de beixamel per sobre les cassoletes.
Serviu-les a poder ser calentes.
Hola Sussi,
ResponEliminaAvui que tinc una mica de temps estic passejant pels blogs i em trobo amb coses bones i ideals per a aquests dies. Un bon aperitiu. De pas venia a visitar-te per a dir-te que estic preparant una trobada blogaire a Tarragona el 22 de febrer. Per si vols venir. Aviat posaré el programa al blog.
Una abraçada i una bona entrada d'any,
Nani