Amb aquests gotets vam acabar ahir l'any i aprofito per desitjar-vos a tots un bon 2014!!
Ingredients (6 gotets):
Per la crema de fruita de la passió:
200ml de lletPreparat per fer flams ( la quantitat que correspongui per fer 250ml de flam)
3 fruites de la passió (la polpa)
1 rovell d'ou
1 culleradeta de Maizena
Per la Pannacota:
300ml de nata per muntar75g de sucre
3 fulls de gelatina
Per decorar:
2 fruites de la passió1 carambola
Preparació:
Primer de tot, prepareu la crema de fruita de la passió. Poseu la polpa de la passió i tritureu-la. Passeu-la per un colador i reserveu. Prepareu el flam com indiqui l'envàs i substituïu 50ml de llet per el suc de fruita de la passió. Barregeu la maizena amb el rovell d'ou, poseu-hi una mica de llet i afegiu-ho a la mescla anterior. Feu bullir el preparat i quan ja estigui, ompli amb aquesta crema una tercera part dels gotets. Quan estigui una mica tebi, reserveu a la nevera fins que es refredi.Quan estigui una mica quallada la crema de fruita de la passió, prepareu la pannacotta. Poseu la nata i el sucre en un cassó i poseu-lo al foc fins que bulli. Mentre poseu els fulls de gelatina en remull en un bol amb aigua freda. Quan la nata bulli, enretireu-la del foc i afegiu-hi els fulls de gelatina, remeneu-ho bé. Afegiu amb compte la nata als gotets i deixeu-ho refredar a la nevera fins el moment de servir. Poc abans de servir-ho, obriu dues fruites de la passió i repartiu la polpa sobre els gotets. Talla unes llesques de carambola i decora els gotets.
Hola, acabo de conéixer el teu blog i m,ha encantat. Tens Receptes molt temptadores que pensó fer. Jo també tinc un blog pero només de dolços passa-t,ni si vols.
ResponEliminaEn faig seguidora del teu...ja m,aniré passant.
Una abraçada i feliç any nou...!
*Pilar*
Gràcies Pilar, ja he visitat el teu blog i ja hi aniré passant!! bon any!
EliminaBuenas tardes, es un lujazo de receta huuuu. Besos y feliz Año 2014.
ResponEliminaGracias Doris, feliz año!!
EliminaUauu uns gotets genials per a acomiadar-se de l'any, a més de boníssims queden molt i molt vistosos! un petó i feliç 2014!
ResponEliminaMoltes gràcies Eva bon any!!
Eliminaque bonitos!
ResponEliminaUns gotets deliciosos i molt vistosos, que fan molta festa, ideal per un comiat d'any de luxe.
ResponEliminaUns gotets deliciosos i molt vistosos un peto
ResponEliminaQuin goig de postre, a part de la presentació han de ser exquisits!!!
ResponEliminaUna bona manera de començar l'any amb uns gotets molt refrescants.
ResponEliminaPetons.