Aquest mes la Carolina, l'encarregada de fer la proposta del Desafío en la cocina, s'ha ben lluït. Ens ha proposat fer un pastís que jo no l'havia sentit anomenar mai. Es tracta d'una base de bescuit que es forada i s'omplen els forats del que es vulgui, una crema, gelatina... Els de gelatina són molt vistosos però com que a casa no ens agrada gaire he optat per fer una adaptació a la meva manera. La base és de brownie i he farcit els forats de xocolata blanca. Per decorar...una mica de nata, l'he aprofitat per fer la mona d'enguany als nostres fillols Pau i Laura. En aquesta ocasió no us puc posar el pas a pas, encar no m'havia passat mai però se'm van esborrar totes les fotografies del pastís, sort que la meva germana em va poder passar aquestes abans no se'l mengèssim!!
Ingredients:
Una base de brownie150g de xocolata blanca
50g de nata
350g de nata per muntar
Preparació:
Primer de tot prepareu el brownie, seguiu les instruccions de l'enllaç de dalt. Quan surti del microones o forn, feu els forats amb algun punxó o palet. Prepareu la crema de xocolata blanca. Poseu al microones la xocolata i la nata i deixeu que es desfaci. Ompliu els forats que heu fet anteriorment amb la crema de xocolata. Deixeu refredar. Munteu la nata i cobriu tot el pastís. Amb la nata que us sobri, decoreu al gust.Mireu les altres propostes que han fet les meves companyes del Desafío en la cocina que de ben seguir que n'hi han d'espectaculars!!!
Doncs sembla que te n'has sortit molt bé d'aquest repte!
ResponEliminaEste es otro de los que tengo que probar, me parece una combinación buenísima!!
ResponEliminadelicioso
ResponEliminaque rico con chocolate blanco..............me la apunto
ResponEliminaque bueno con tanto chocolate tiene que ser una delicia, bicos
ResponEliminaUna idea muy buena hacerlo con un brownie, seguro que estaba muy rico
ResponEliminaHola te he conocido por el desafío, somos compañeras... esta versión me ha gustado mucho, el brownie de chocolate y el chocolate blanco deben estar muy ricos!! Bs.
ResponEliminaJulia y sus recetas.
Una combinació bonissima! apuntada per al següent!
ResponEliminaDoncs te una pinta estupenda, amb xocolata blanca, segur que estava de mort. Petons. Yolanda.
ResponEliminaYo también le puse chocolate blanco y queda increíble, eh??Hummm, queda tan rico..Bs
ResponEliminaQué buena pinta tiene, tenía que estar muy bueno,seguro!!!
ResponEliminaBesos
Me encanta esa combinación de chocolates, Sussi. Menos mal que tu hermana tomó las fotos chiquilla, porque te quedó genial
ResponEliminaBesitos
ME HA ENCANTADO COMO LO HAS HECHO, TIENE QUE ESTAR DE MUERTE.
ResponEliminaUN BESO
Me encanta el chocolate, seguro que esta versión está riquísima ;)
ResponEliminaohhh divino!! todo chocolate, todo chocolate!! un placer!
ResponEliminaCaramba que delicia con brownieeeeeee y ese choco blanco que ricoooooooo
ResponEliminaBesissss
¡Que rico tiene que estar!
ResponEliminaBesos
Riquisimo. Tiene que estar muy bueno.
ResponEliminaMuy buena conbinación de sabores, tenía que estar super bueno. Besos
ResponEliminaPero qué delicia de sabores has elegido, buenísimo. Besos.
ResponEliminaVaya tela !! que cosa mas rica !! como se nota que te gusta el chocolate ¡que delicia! Una combinación estupenda y de las que nunca falla ..Normal q pocas personas que conozco yo no le gusta el chocolate contaditas con los dedos de la mano jiji y si tu eres de las que has cumplido con la manga ...ostras a mi se me olvido por completo pero reconozco que para lo dificultoso que es te ha quedado muy bien !! un besete y Gracias !!
ResponEliminaMila
Que rico y jugoso poke cake de brownie, además con el chocolate blanco y decorado con manga, como tiene que ser, jjejeje. Un beso guapa.
ResponElimina