dilluns, 26 de maig del 2014

Crema de pèsols

Estem al punt àlgid de la collita de pèsols a casa. Aquest passat dissabte vàrem collir els ultims i ja tenim el congelador ben dotat per a tot l'any. Aprofitant que ara estan en el seu millor moment, aprofitem per fer una crema de textura molt suau i de gust exquisit, us la recomano. La podem acompanyar d'uns quadradets de pernil salat, formatge...



Ingredients (4 persones):

450g de pèsols
500ml de broude pollastre
1 ceba ratllada
2 grans d'all
Sal i pebre
Oli d'oliva

Preparació:

Ratlleu la ceba i poseu un cassó al foc. Afegiu-hi l'oli d'oliva i quan estigui calent, incorporeu-hi la ceba. Quan aquesta comenci a tenir una mica de color, poseu-hi l'all tallat ben petit. Poseu a continuació el brou. 

Quan el brou comenci a bullir, afegiu-hi els pèsols. 


Deixeu-los coure uns 20 minuts o fins que estiguin cuit. Enretireu del foc i passeu els pèsols juntament amb el brou per la batedora fins que quedi una crema ben fina. Serviu-lo calent o fred.


2 comentaris:

  1. M'agrada molt!! la faré!! :)
    Moltes gràcies,
    Anna

    ResponElimina
  2. Està boníssima la cremeta de pèsols, quan n'és l'època en fem força sovint, sense cremes de llet ni formatges que és com ens agrada.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina