Cercant pastissos amb albergínies vaig trobar el blog b12.cat on oferia una recepta molt vistosa amb verdures. L'he adaptada a una quiche. Ja en veieu el resultat, bonica a la vista i molt saludable. Un bona sortida a les verdures de temporada, ara que l'hort ja comença a donar fruits.
Ingredients (4-6 persones):
Massa de pasta de full1/2 albergínia
1/2 carbassó
2 pastanagues
3 ous
200ml de nata
150g de formatge (optatiu)
Sal i pebre
Preparació:
Preescalfeu el forn a 200º.Traieu la massa de pasta de full de la nevera i exteneu-la sobre un motllo baix que pugui anar al forn. Talleu les verdures amb una mandolina o amb ganivet però de forma que quedi fina, ja que s'ha de coure al forn. Intenteu tallar a llesques i després talleu les albergínies i carbassó aproximadament amb el gruix que tingui l'alçada del motllo.
Ara es tracta d'anar posant les verdures en forma de pètals de flor amb rodanxes a partir del centre. Feu un cercle amb cada verdura fins que ompliu tot el motllo.
Ara prepareu la farsa del pastís. En un bol, barregeu els ous, la nata, el formatge (optatiu), la sal i el pebre. Ompliu amb una cullera els buits entre les verdures.
No l'ompliu massa amb el farcit ja que quan es cou augmenta de volum. Introduir-lo al forn a 200º uns 45 minuts.
! Que vistoso este quiché ! y con verduritas de temporada todo un lujazo para el paladar.
ResponEliminaBesos
muy vistoso y rico!! gracias Merchi, un beso!
EliminaOhhh m'encanta la presentació! me la copio!!! :-)
ResponEliminaGràcies Montse!
EliminaQueda preciosa aquesta quiche així presentada! T'ha quedat de luxe!
ResponEliminaPetons!
Gràcies Cristina!!
Elimina