Amb aquesta caloreta, ve de gust postres fresquets i de fàcil elaboració. Aquí en teniu una mostra, ràpid i fàcil, es pot servir com a postres d'un àpat o bé per un berenar.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full400ml de nata
Sucre moreno
1 ou
Preparació:
Preescalfeu el forn a 180º.Estireu la pasta de full, deixateu l'ou i amb un pinzell pinteu la massa. Espolseu per sobre una mica de sucre moreno. Amb un ganivet o un talla pizzes talleu porcions de pasta i distribuid-los sobre una plata del forn.
Coeu-los fins que estiguin daurats. Enretireu-los del forn i deixeu-los refredar.
Talleu-los per la meitat. Ompliu una mànega pastissera amb la nata i farciu els pastissets. Deixeu-los a la nevera fins l'hora de servir.
Jo també en faig de tant en tant, de semblants. Tan fàcils de preparar i tan llamineres, oi? T'han quedat molt xules!
ResponEliminafacilissim, una abraçada!
ResponEliminaHola, no et coneixia! m'agrada el que veig...! Unes postres fàcils i boníssimes! una abraçada!
ResponEliminaFàcils i "resultons" a tope! m'encanten aquestes pastes de pasta de full i nata, per repetir fins que s'acabin!! un petó!
ResponEliminammmm! se las ve muy apetitosas! y sobre todo fáciles de hacer.
ResponEliminaBesoss
hoy desde
http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/2014/07/cocteleria-acrobatica.html